όπως ενημερωθήκαμε από δικηγόρους, τους οποίους δεν άφησαν να εισέλθουν στην ΓΑΔΑ και να δουν τους συλληφθέντες, οι συλλήψεις είναι 23 (με επιφύλαξη το νούμερο)

Θα δώσουν κατάθεση το πρωί και θα μεταφερθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, από τις 1 μμ και μετά. Οπότε καλείται κόσμος για αλληλεγγύη.

Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη οι κατηγορίες, τις μαγειρεύουν.

Οι μπάτσοι δεν δέχονται ότι υπάρχουν τραυματίες ανάμεσα στους συλληφθέντες, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό 1 τουλάχιστον άτομο είναι σοβαρά τραυματισμένο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και τον επέστρεψαν πάλι στην ΓΑΔΑ.

 

 

από 2@@2 01/10/2012 μεσημέρι


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

από γιαγκούλας από imc 01/10/2012 12:34 μμ.


θα περιμένουν να αδειάσουν και τα δικαστήρια...

έχουν περάσει 16 ώρες χωρίς απαγγελία κατηγοριών!!!

από dimi 01/10/2012 2:36 μμ.


απο τηλεφωνο συντροφου, γυρω στους/ις 100 αλληλεγγυους-ες  ειναι στα δικαστηρια.

οσον αφορα την ωρα που θα περασουν, δν εχει ακουστει κατι ακομη

από evelpidon 01/10/2012 3:41 μμ.


exei poloi kosmo aftin tin stigmi stn evelpidon oi suntrofoi 8a perasoun stis 4-5..apo mpatsous klasika..prosvasi eleftheri.


 

H πιο σοβαρή ιστορία που μένει ανεξίτηλα στην ιστορία και η κορύφωση χρόνων φασισμού του κράτους.

Πληρωμένοι από τους φόρους των πολιτων ένστολοι λειτουργούν σαν προστάτες και διασώστες ναζιστών που εισβάλουν σε σπίτια ανθρώπων. Ο ορισμός του φασιστικού κράτους.Ας γκρεμοτσακιστούν επιτέλους οι αυταπάτες. Το γεγονός συνιστά από μεριάς του κράτους κήρυξη πολέμου στην κοινωνία που δεν θέλει να εκφασιστεί και αντιστέκεται.Το ότι  σύντροφοι μας βασανίστηκαν μέσα σε κρατικά κελιά για να προστατευτούν οι δολοφόνοι της χρυσής αυγής δημιουργεί ωκεανούς οργής! Κι ας γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο τι αίσχη γίνονται σε αυτή τη χώρα.

ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΟΥΤΕ Η ΠΕΙΝΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License