Ξεκίνησε σήμερα τα ξημερώματα η επιχείρηση Ξενιος Δίας και στην Πάτρα. Η έναρξη της ήταν εμφανής από χθες καθώς υπήρχε έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην ΓΑΔ Αχαίας (διμοιρίες ΜΑΤ από Αθήνα και άλλες πόλεις), ενώ παρών ήταν και ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος. Ήδη περισσοτερες από 150 προσαγωγές πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί.

Από νωρίς το πρωί, αναρχικοί και αναρχικές βρίσκονται στο Παράρτημα έχοντας δημιουργήσει μια ζωντανή εστία αντίστασης στα κρατικά πογκρόμ σε βάρος μεταναστών που διεξάγονται στην πόλη. 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ!

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ... ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!

Υ.Γ. Επιπλέον ενημέρωση θα υπάρξει αργότερα

από @ 01/10/2012 12:13 μμ.


Σύμφωνα με τα καθεστωτικά οι συλλήψεις έχουν ξεπεράσει τις 170. Η βάση της επιχείρησης είναι το παλιό εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής, όπου βρίσκονται κλούβες, πούλμαν και ισχυρή δύναμη. Εκεί γύρω πρέπει να έχουν γίνει πολλές συλλήψεις αλλά και τους συγκεντρώνουν από παντού για να τους χωρίσουν σε ομάδες ανάλογα με το που θα τους στείλουν. Επιχειρήσεις πρέπει να έχουν γίνει και σε Παπαφλέσσα, Φάρο (που σήμερα αντίθετα με το σύνηθες δεν κυκλοφορούν μετανάστες), Ταμπάχανα και Παντοκράτορα.

Από δική μας πληροφόρηση στο εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής είναι περισσότεροι οι κρατούμενοι (200 - 300) που φυλάσσονται από τα μπατσόσκυλα.

Στο Παράρτημα από το πρωί υπάρχει κόσμος, δημιουργώντας μια εστία αντίστασης, ενημερώνοντας την πατρινή κοινωνία και μοιράζοντας κείμενα, ενώ θα παραμείνει ανοιχτό όλη τη μέρα για να οργανωθούν δράσεις και για να υπάρχει ένας αλληλέγγυος χώρος στους κυνηγημένους συνανθρώπους μας. Όποιος μπορεί ας κατέβει...

από ... 01/10/2012 2:50 μμ.


Στις 4 έχει καλεστεί συνέλευση στο Παράρτημα για ενημέρωση / συντονισμό .

από @ 02/10/2012 μεσάνυχτα


Τρίτη 2 Οκτώβρη στις 17.30 πορεία από το Παράρτημα.

Έγινε μηχανοκίνητη πορεία σήμερα το βράδυ με 100 άτομα και πετάγονταν τρικάκια με το κάλεσμα για την αυριανή πορεία.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License