Αποσύρτε τώρα από τη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των διαδηλωτών

Αν οι κ.κ. Δένδιας και Σαμαράς θέλουν να βγάλουν τις κουκούλες από τα «καθάρματα» ας ψάξουν αλλού κι ας πάψουν να κρεμάνε στα μανταλάκια όσους τολμούν να διεκδικούν τα αυτονόητα.

 
Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων
 
ΑΠΟΣΥΡΤΕ ΤΩΡΑ AΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ!
 
Μολονότι η ναζιστικής λογικής διάταξη που καθιστά βαρύ κακούργημα το δικαίωμα  των διαδηλωτών να προφυλαχτούν από τα φονικά αέρια που εξαπολύουν εναντίον τους οι πραίτορες και οι μπουραντάδες της κυβέρνησης δεν έχει ακόμα ψηφιστεί, έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται στην πράξη, χωρίς μάλιστα να υπάρχουν κουκούλες! Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε πώς, έπειτα από την κυνική, άγρια και απρόκλητη σωματική βία που δέχτηκαν νεαροί διαδηλωτές παρουσία μαρτύρων σε σημεία προσυγκέντρωσης για τη μεγάλη πορεία της περασμένης Τετάρτης, δεν διώκονται οι «νόμιμοι» κουκουλοφόροι που τους ξυλοκόπησαν αλλά οι ίδιοι; Φαίνεται πως το τεκμήριο αθωότητας και ο σεβασμός των προσωπικών δεδομένων ισχύουν μόνο όταν πρόκειται για τους ληστές της δημόσιας περιουσίας, τους διεφθαρμένους «ταγούς» και τους ισχυρούς φίλους τους. Αν οι κ.κ. Δένδιας και Σαμαράς θέλουν να βγάλουν τις κουκούλες από τα «καθάρματα» ας  ψάξουν αλλού κι ας πάψουν να κρεμάνε στα μανταλάκια όσους τολμούν να διεκδικούν τα αυτονόητα.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License