ΕΑΤ/ΕΣΑ η ΓΑΔΑ

Αν δεν είναι σε θέση να ελέγξουν τους υφισταμένους τους, ας παραιτηθούν.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

 

ΕΑΤ/ΕΣΑ Η ΓΑΔΑ

 

Θα περίμενε κανείς πως και μόνο οι αθρόες προσαγωγές αντιφασιστών της κυριακάτικης μοτοπορείας θα ήταν αρκετές προκειμένου ο κος Δένδιας να δώσει τα διαπιστευτήριά του στους άσπονδους φίλους του Χρυσαυγίτες. Αντίθετα, οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις 15 ατόμων, ξυλοδαρμούς, βασανιστήρια.

Με φρίκη είδαμε σήμερα στην Ευελπίδων ανθρώπους γεμάτους μώλωπες, εκδορές, πρησμένα πρόσωπα και σπασμένα πόδια και κεφάλια έπειτα από εισβολή ανδρών της ομάδας Δέλτα στα κελιά της ΓΑΔΑ επί τρεις συνεχόμενες νύχτες, κατά τη διάρκεια των οποίων οι κρατούμενοι/ες υπέστησαν κάθε είδους επίθεση με tasers, ρόπαλα, κλωτσιές στα γεννητικά όργανα και μπουνιές.

Απαιτούμε την παρέμβαση εισαγγελέα και την παραδειγματική τιμωρία τόσο όσων συμμετείχαν στα βασανιστήρια όσο και του αξιωματικού υπηρεσίας και του διοικητή του που επέτρεψαν

και ενίσχυσαν τη βαρβαρότητα των συναδέλφων τους. Τέλος καλούμε τους υπουργούς Δένδια και Ρουπακιώτη να πράξουν άμεσα τα δέοντα. Αν δεν είναι σε θέση να ελέγξουν τους υφισταμένους τους, ας παραιτηθούν.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License