Ενημέρωση από συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Ας μπαίνουν εδώ ότι ενημερώσεις υπάρχουν από τις σημερινές κινητοποιήσεις

Απαντώντας στη, χουντικής έμπνευσης, απαγόρευση συναθροίσεων

από Δένδιας 09/10/2012 12:03 μμ.


1 προσαγωγή έξω από τη γερμανική πρεσβεία, ΜΑΤ περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, έχουν γίνει τουλάχιστον δύο προσαγωγές κι εκεί.


-Πάνω από 10 προσαγωγές στο Σύνταγμα, ατόμων νεαρής ηλικίας που δνε άρεσαν οι φάτσες τους στους μπάτσους

-Από το πρωί διαδίδεται πως έχουν γίνει πάνω από 100 προσαγωγές από αλητοσυμμορίες Δελτα και αη-ΔΙΑΣ, ατόμων με βάση την εμφάνιση

-Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο κέντρο

-Το πρωί έγινε μία προσαγωγή πολίτη που με μια φωτογραφία σε πλακατ διαμαρτυρόταν έξω από τη Γερμανική πρεσβεία και αρνήθηκε να δείξει ταυτότητα στους μπάτσους

-Εντονη παρουσία μπάτσων σε σταθμούς του μετρό και επίκαιρα σημεία στο κέντρο

-Κατάληψη του ΙΚΑ της Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη από μέλη του ΠΑΜΕ

-Πορεία το πρωί εργαζομένων στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

,

από , 09/10/2012 12:15 μμ.


στην πρεσβεία μάζεψαν έναν ελληνόψυχο και στο σύνταγμα έγιναν κάμποσες προσαγωγές νεολαίων.

από frac 09/10/2012 12:36 μμ.


asfalites me politika souri

apo

από twitter 09/10/2012 12:40 μμ.


"Προσήχθη" το μπλοκ του Δικτύου σύσσωμο με πανώ και ντουντούκες, στα Εξάρχεια

από @ 09/10/2012 12:49 μμ.


προσήγαγαν 12 μαθητές του 3ου λυκείου Νίκαιας, που κάθονταν στα παγκάκια του Συντάγματος!

από π. 09/10/2012 12:51 μμ.


Έλεγχοι από μπάτσους στο σταθμό Ησαπ Καλλιθεας, με τη βοήθεια των ελεγκτών εισητηρίων. Δελτάδες στα στενά.

από ψαλιδισμενο δελτιο 09/10/2012 1:05 μμ.


-3 συλλήψεις μέχρι τώρα από τις πολλές προσαγωγές

-Εργαζόμενοι του Ερρίκος Ντυνάν προσπάθησαν να βγουν στο δρόμο και εμποδίστηκαν από τους μπάτσους, 5 διμοιρίες εκεί τώρα

-Πολίτης κατήγγειλε στο "κόκκινο" ότι χτυπήθηκε και βρίστηκε από τους μπάτσους γιατί διαμαρτυρήθηκε για τις προσαγωγές μαθητών στο Σϋνταγμα νωρίτερα

-3 προσαγωγές Βουλής και Μητροπόλεως εξαιτίας μιάς μάσκας σε μία τσάντα.

-Συνεχίζεται η συγκέντρωση διαδηλωτών στο Σϋνταγμα και την Ομόνοια

-Τουλάχιστον 3 προσαγωγές από το μπλοκ του "δικτύου" νωρίτερα

 

 

από @ 09/10/2012 1:09 μμ.


post image

φωτό από τις προσαγωγές των μαθητών στο Σύνταγμα

Εικόνες:

από Νικαιώτισα 09/10/2012 1:16 μμ.


Τα παιδιά που προσήχθησαν απ τη Νίκαια ήταν απ το 5ο λύκειο Νίκαιας, που καναν το έγκλημα να κατέβουν με τις σχολικές τους τσάντες.. Τώρα το ότι στις τσάντες τους τα ενοχοποιητικά στοιχεία που είχαν ήταν τα σχολικά τους βιβλία!! Οι μανάδες δίπλα τους διαμαρτύρονταν για τις παράνομες προσαγωγές,αλλά πού να ξεραν οτι είναι εγκληματικό να σαι μαθητής τη σύγχρονη εποχή?

τρομοκρατιση κ συλληψεις χωρις καμια απολυτως προκληση-δε γνωριζωακριβη αριθμο-.μεταφορα σε κλουβες κλπ

από ενας 09/10/2012 1:25 μμ.


Ένταση αυτή την στιγμή στο προαύλιο του Ερρικος Ντυνάν,όπου απλήρωτοι εργαζόμενοι προσπάθησαν να βγουν προς τον δρόμο και εμποδίστηκαν από διμοιρίες. 5 διμοιρίες αυτή την στιγμή στο σημείο έχουν εγκλωβίσει τον κόσμο μέσα,αποκλείνοντας την είσοδο του νοσοκομείου.


post image

Edit 13:20 Αστυνομικοί εμποδίζουν τους επί μήνες απλήρωτους εργαζόμενους στο Ερρίκος Ντυνάν να εξέλθουν απ' αυτό. Ψεκασμοί και δυναμική απάντηση των εργαζομένων, οι οποίοι δεν υποχωρούν.

 

Update 13:15 Πολλές οι προσαγωγές και οι εξακριβώσεις στοιχείων ακόμα και σε ολόκληρα μπλοκ διαδηλωτών (όπως αυτό του Δικτύου) από την αστυνομία, τη στιγμή που ο κόσμος αρχίζει να συγκεντρώνεται στο κέντρο της Αθήνας.

Μία από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις έχουν στηθεί στην Αθήνα, ενόψει της επίσκεψης της καγκελαρίου Μέρκελ. Πάνω από 7.000 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στους δρόμους της πρωτεύουσας, η οποία από το πρωί θυμίζει κατεχόμενη πόλη. Φαίνεται ότι η εντολή είναι όποιος πατάει στην πλ. Συντάγματος να προσάγεται. Ήδη ένα στέλεχος του Σύριζα (!) και 20 άλλα άτομα (οι 10 μαθητές) έχουν προσαχθεί αναίτια.

Από χτες (08/10/2012) η ΓΑΔΑ με μια ανακοίνωση που θα βρίσκαμε στα αρχεία των εφημερίδων ως ανακοίνωση της Κομαντατούρ είχε δημιουργήσει κλίμα τρομοκράτησης των πολιτών που θα ήθελαν να διαδηλώσουν. Αναφέρει χαρακτηριστικά: Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

 

katalipsiesiea.blogspot.gr

Εικόνες:

από e-deltio 09/10/2012 1:44 μμ.


-σε εξέλιξη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομονοια και των υπολοίπων στο Σύνταγμα. Κόσμος συνεχίζει να προσέρχεται

-Αποκλεισμένοι ακόμη οι εργαζόμενοι στο Ερρίκος Ντυνάν μέσα στο νοσοκομείο από τους μπάτσους.

-Δημοσιογράφοι λένε πως έχουν γίνει 2.000 προσαγωγές από το πρωί (!!!)

 

 

από διαδηλωτης 09/10/2012 1:45 μμ.


Παρά την τρομοκρατία έχει τρομερό κοσμο τώρα στο Σύνταγμα! Κατεβείτε όλοι και μην μασάτε. Η οργή του κόσμου δεν ανακόπτεται με προληπτικές προσαγωγές. Μεγαλώνει έτσι.

από ΝΤΥΝΑΝ 09/10/2012 1:52 μμ.


από erg_deltio 09/10/2012 1:55 μμ.


-Ενας συνδικαλιστής της ΕΙΝΑΠ από τον Αγιο Σαββα προσήχθηκε επειδή κράταγε ντουντούκα στην Ερμου

-Το ΠΑΜΕ αναβαίνει τη Σταδίου προς το Σύνταγμα

-Στο Ερρίκος Ντυνάν, τα ΜΑΤ έχουν μπει μέσα στο νοσκομείο και κρατάνε εκεί τους περίπου 70 εργαζόμενους απειλώντας με προσαγωγές. Εργαζόμενος κατήγγειλε στο "κόκκινο" ότι ρίχτηκαν χημικά μέσα στο κτίριο και κάποιοι είναι στις πρώτες βοήθειες με αναπνευστικά προβλήματα.

 


Μια κουστωδία αποτελούμενη από μπάτσους-λήτες-στρατό και λιμουζίνες πέρασε από Κηφισίας ενώ αμέσως μετά οι ακροβολισμένοι ασφαλήτες ξεκουμπίστηκαν.


Απο τους εργαζομενους στον Ντυναν !!! 4-5 μπουκαλια αναμεσα στην πομπη της Καμπουρογριας και του Καχιεχτικου 

από εγω 09/10/2012 2:17 μμ.


στο σταθμο του αγιου αντωνιου γινονται προσαγωγες !

από kokkinos 09/10/2012 2:18 μμ.


αρμα απο το μπλοκ ΠΟΕ-ΟΤΑ ντυμενοι ναζι καινε τις ναζιστικές σημαίες( τις βάζουν πάνω στον φράκτη και τις καίνε) 

από erg_deltio 09/10/2012 2:19 μμ.


-H κάργια έφτασε στο Μαξίμου

-Κράξιμο και κατά άλλους πετάχτηκαν μπουκαλια, στην αυτοκινητοπομπή που την κουβάλαγε από τους εργαζόμενους στο Ερρίκος Ντυνάν.

-Γεμάτη η πλατεία Συνταγματος από κόσμο, κάποια μπλοκ ανεβαίνουν τη Φιλλελήνων, μάλλον του ΠΑΜΕ

-Στη Θεσσαλονίκη, έχει ξεκινήσει η πορεία από το αγαλμα Βενιζέλου και πορεία των εργολαβικών του ΑΠΘ στην Εγνατία

 

από @@ 09/10/2012 2:22 μμ.


τώρα απο την κάτω μεριά του συντάγματος. Έκαναν στάση 2-3 λεπτα και συνεχίζουν προς φιλελλήνων. Είχε αρκετό κόσμο πάντως 

από @ 09/10/2012 2:29 μμ.


post image

 

γεμάτοι οι δρόμοι περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος

Εικόνες:

από εργ_δελτιο 09/10/2012 2:30 μμ.


Όταν προσήχθησαν για δεύτερη φορά οι τρεις του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, που είχαν ήδη αφεθεί ελεύθεροι, ο οδηγός του περιπολικού που είχε έρθει να τους πάρει, διαβεβαίωσε τους ασφαλίτες ότι ο ίδιος τους είχε πάει στη ΓΑΔΑ την πρώτη φορά. Και άρα δεν χρειαζόταν και δεύτερο «ταξίδι». Οι ασφαλίτες επέμειναν, όμως, κι έτσι έγινε νέα σύλληψη.

από @@ 09/10/2012 2:37 μμ.


3 Ασφαλίτες και καμια δεκαριά ΔΙΑΣ δίπλα από τον σταθμό του Θησείου, ανοίγουν τσάντες ελέγχουν ποδήλατα και μηχανάκια

από ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ 09/10/2012 2:49 μμ.


Ζητάδες παρκαρισμένοι στη γωνία Αθηνάς και Ερμού δίπλα Everest τσεκάρουν φάτσες.
Προσοχή σε όσους κατεβαίνουν Μοναστηράκι.
 


Μπουκάλια με νερό πετάχτηκαν απο τους συγκεντρωμένους εργαζόμενους στο ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ την ώρα που κατηφόριζε προς Μαξίμου η αυτοκινητοπομπή με Μέρκελ και Σαμαρά. Είχαν προηγουμένως στριμώξει τους εργαζόμενους στην πλαϊνή είσοδο του νοσοκομείου με αρκετές διμοιρίες κρανοφόρων ταγματασφαλητών να τους σπρώχνουν να μούνε μέσα. Νωρίτερα πέσανε και μερικές φυσουνιές.

Ήταν η μοναδική (μέχρι αυτή την ώρα) κάπως πιο δυναμική αντίδραση απέναντι στην υπερπαραγωγή γενικής δοκιμής χούντας, απο τους πολιτικούς εκπροσώπους, ελληνικού και γερμανικού κεφαλαίου. 

Και λέω πιο δυναμική, γιατί περιδιαβαίνοντας το Σύνταγμα, μου θύμισε η συγκέντωση την "περίοδο μούτζας" των αγανακτισμένων... 'Άσε που οι χακήδες κάθονται μια χαρά δίπλα στους συγκεντρωμένους ειρηνιστές, τσυριζαίους και ελληναράδες...

από e_deltio 09/10/2012 2:59 μμ.


-Διαδηλωτές σπρώχνουν και χτυπάνε το φράχτη στα λουλουδάδικα, ακούστηκαν δύο εκρήξεις σαν κρότου-λάμψης, οι μπάτσοι φοράνε μάσκες. Νωρίτερα κάψανε μια ναζιστική σημαία

-Κάποιοι από την ΕΙΝΑΠ προσπαθούν να πάνε στη ΓΑΔΑ για συμπαράσταση σε προσαχθέντες-μέλη τους

-Το ΠΑΜΕ σκορπάει προς τη Συγγρού

από may 09/10/2012 3 μμ.


πο διαδηλωτες κουναγαν τον φραχτη επι της β. σοφίας και οι μπατσοι που βρίσκονταν απο πισω απο το φρακτη τους ψεκασαν...γενικα ηχυχα τωρα τα πραγματα

από επ 09/10/2012 3:18 μμ.


το ΠΑΜΕ .. κατα ενα περιεργο τροπο ειναι ακομα στο Συνταγμα -Φιλλεληνων με μετωπο στραμενο προς πλατεια και οχι στηλες....

ειναι αραγμενοι κανα 30 λεπτο τουλαχιστο

.

από may 09/10/2012 3:18 μμ.


3 πεσήματα από τους μπάτσους πριν λίγο με πολλές κρότου λάμψεις και δακρυγόνα και κυνήγησαν κόσμο μέχρι χαμηλά της πανεπιστημίου

από @@π 09/10/2012 3:21 μμ.


Πέφτανε πέτρες και μπουκάλια νερού στην β.σοφίας και πανεπιστημίου και οι διμοιρίες σπάσανε μια μερίδα ατόμων προς πανεπιστημιίου. Πετάξανε κάποιες κρότου και ένα δακρυγόνο


Μαχες σωμα με σωμα με τα μΑΤ !! 

 


από . 09/10/2012 3:27 μμ.


https://pbs.twimg.com/media/A4w4jyRCEAAhSnM.jpg

από (.) 09/10/2012 3:27 μμ.


ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ από τα στρουμφάκια της ΜΕΡΚΕΛ.

 

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ
 

ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΣ

 

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ>< ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΠΡΟΣ ΒΑΣ.ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. 

ΥποχΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΥΛΕΣ ΛΟΓΩ ΧΗΜΙΚΩΝ

από ... 09/10/2012 3:30 μμ.


εδουαρδου λο κ πανεπιστημιου εγιναν 2 προσαγωγες αυτη τη στιγμη.

 

από G&#9398;raZero 09/10/2012 3:32 μμ.


Φωνάζουν απο τις ντουντούκες τον κόσμο να κατεύει προς Μοναστηράκι Ομόνοια.

 

από τουφιοτης 09/10/2012 3:43 μμ.


Πριν απο λιγο περασα απο το Σταθμο του μετρο στο Χαλανδρι οπου υπαρχει ενα παρεακι με 5-6 ασφαλιτες και κοζαρει φατσες. Στις 14:00 που ειχα ξαναπερασει απο το ιδιο σημειο κανανε προκλητικους ελεγχους σε περαστικους, συγκεκιμενα σε ατομα που ειχανε τσαντες. Επισης στην Εθνικη Αμυνα εξω απο το σταθμο υπαρχουν 2 διας αραγμενοι απ εξω και κατι λητες που γυροφερνουν. Επιπλεον μεσα στο σταθμο υπαρχουν 2-3 ενστολοι  μπατσοι που κοζαρουν οποιον μπαινει στο μετρο. 

Γενικα προσοχη πολυ..

από (.) 09/10/2012 3:47 μμ.


Χρηση χημικών και κρότου λάμψης. ΜΑΤΑΣ χτύπησε με πέτρα ηλικιωμένο.

 

Ξεκίνησαν τα στρουμφάκια την προσπάθεια εκκένωσης της πλατείας.

Αποτυχία και ο κόσμος γυρίζει προσ Βασ. Κωστ. και Αμαλίας

 

Τρία μέτωπα αυτήν  την στιγμή.

Αρχές πανεπιστημίου και μααλίας το πρώτο μέτωπο

 

το δεύτερο στην αμαλίας και γεωργίου,

το τρίτο στο κέντρο της πλατείας πρός τα στρουμφάκια στην Γεωργίου.

Προέλαση των ΜΑΤατζίδων προς την πλατεία.

 

Πανεπιστημίου και Γεωργίου μικρές συμπλοκές. Χρήση χημικών.

Ασφαλίτες από ερμού σπάνε τους σύντρόφους της πλατείας.

Σταμάτησαν οι αψιμαχίες από το κέντρο της Πλατείας.

Διμοιρίες κατεβαίνουν μπροστά από τον φράχτη. 

ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ

 

ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΕΡΜΟΥ !

 

ΣΟΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  

από erg_deltio 09/10/2012 3:47 μμ.


-Τα πράγματα στην πλατεία είναι ήρεμα

-Το ΠΑΜΕ από ώρα σκορπάει και φύγανε και οι τελευταιοι από την Ερμού

-Στα επεισόδια στην αρχή της Πανεπιστημίου νωρίτερα, κάποιοι που υποχώρησαν τρέχοντας προς την Ομόνοια πιάστηκαν από διμοιρίες που βγήκανε από τα κάθετα στενά.

-Ο περισσότερος κόσμος παραμένει στην Αμαλίας  και στην πλατεία

-5-6 διμοιρίες χοιρινά έχουν σταθεί μπροστα στο φράχτη

a

από a 09/10/2012 3:56 μμ.


15:50 υπαρχει εδω και ωρα μικροενταση(μαρμαρα-κροτου λαμψης-χημικα) σε σταδιου,πανεπιστημιου και βασιλεως γεωγιου

από Αυτόπτης Μάρτυρας 09/10/2012 3:59 μμ.


Έξω από μετρό Ακρόπολης πεζόδρομος Μακρυγιάννη αραγμένοι ΔΙΑΣ κόβουνε φάτσες και ζητάνε ταυτότητες.

Πληροφορήθηκα ότι έγινε 1 προσαγωγή περαστικού κατά τις 13.00 (είχε μακριά μαλλιά άρα ήταν ύποπτος...). Παρά την επίδειξη ταυτότητας, έγινε έλεγχος στην τσάντα του και βρέθηκε χειρουργική μάσκα. Όταν ρωτήθηκε γιατί έχει την μάσκα είπε λόγω άσθματος. Γενικά μαζεύτηκε κόσμος από τριγύρω για συμπαράσταση αλλά οι ΔΙΑΣ προχώρησαν σε προσαγωγή με το πρόσχημα ότι "απασχολούσε"...

από Φλου 09/10/2012 3:59 μμ.


Απο οσο ξερω δεν περναει τιποτα δυστυχως σε σταματανε με τη μια και σε προσαγαγουν.Τα μετρο παιζει να ανοιξουν πιο μετα? 

από may 09/10/2012 3:59 μμ.


σχετικά ήρεμα τα πράγματα μπρος απο την βουλή μέχρι πριν λίγο με ενα σποραδικό πετροπόλεμο μεταξύ διαδηλωτων και ματατζίδων που βρίσκονται απο την μερια της Β.Σοφίας 

ακόμη 50 προσαγωγές αναφέρονται ( σε συμπλήρωμα των πρωινών )


Μπήκαν διμοιρίες στην πλατεία και καταδιώκουν κόσμο προς ερμού. Άδειασαν την πλατεία


ματ προσπαθουν να αποκλεισουν την πλατεια συνταγματος

το κεντρο της αθηνας τρανταζεται απο το "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι"

και την ιδια ωρα αρχιζουν οι δηλωσεις Μερκελ-Σαμαρα


απο το Live stream ειδα οτι το μπλοκ της Ανταρσιας και το ΕΕΚ απ οτι ειδα διαπιστωσα , διοθωστε αν κανω λαθος..εφυγε απο την αμαλιας και κατευθυνεται προς την πανεπιστημιου. 

ΜΑΤαδες μπηκαν στην κατω μεργια της πλατεια συνταγματος ενω ακουγεται συνεχεια το συνθηματα Μ-Γ-Δ

 

Κανανε ντου προς ερμου..Επιβεβαιωνω πιασανε 1-2 παλικαρια μπορει και περισοτερα απεναντι απο τα ΜAC

από α 09/10/2012 4:03 μμ.


4-5 συλλήψεις αρχές της ερμού. 


-Περίπου 8 διμοιρίες μπάτσων κατεβηκαν από τις πλευρές της πλατείας και πιάνουν κόσμο στην πλευρα της Φιλελλήνων

-Ο κόσμος κυνηγιέται προς Μητροπόλεως, Φιλελλήνων και Καρ. Σερβίας

-Εκεί δημιουργείται ένταση με κόσμο να πετάει αντικείμενα

-Στην Αμαλίας συνεχίζουν να αποχωρούν κάποια μπλοκ, πολλοί σταματάνε λίγο παρακάτω στην Πανεπιστημίου, όπως η Ανταρσυα

 

β

από β 09/10/2012 4:06 μμ.


16:00 ντου των Ματ στην Φιλελληνων,χτυπηθηκε κοσμος,πιασανε 3-4 ατομα τουλαχιστον

ενταση σε Φιλελληνων και Ερμου

από επιστρέψασα 09/10/2012 4:06 μμ.


Κόσμος έρχεται συνεχώς!!! Για κανένα 3ωρο έβλεπα διαρκώς τον κόσμο να αλλάζει. Τώρα που κατέβαινα ο κόσμος φώναζε "μπάτσοι γουρουνια δολοφόνοι " και οι μπάτσοι φρόντιζαν να επιβεβαιώνουν την ορθότητά του. Χτυπάνε ηλικιωμένους, ρίχνουν χημικά και έχουν ζώσει την Αθήνα. Ομως για κάθε έναν που φεύγει έρχοντια άλλοι τέσσερεις. Πιστεύω πως αυτή η μέρα θάναι μεγάλη.

από εβγ 09/10/2012 4:07 μμ.


μεριά του συντάγματος. οι διμοιρίες έχουν σπάσει τον κόσμο σε όθονως, και τριγύρω στενά. Στην αμαλίας ηρεμία προς το παρόν

από live 09/10/2012 4:08 μμ.


από το live streaming φάνηκε η συντονισμένηα επίθεση των ΜΑΤ από σύνταγμα, φιλλελήνων, προς ερμού, καραγιώργη σερβίας κτλ. Μπροστά στα λεωφορεία γίνανε 2-3 συλλήψεις/προσαγωγές. Κάποιος/α/οι από αυτούς πρέπει να χτυπήθηκαν πολλοί, φαίνεται να τους προσφέρουν πρώτες βοήθειες εθελοντές ιατροί/νσοκόμοι. Μπάτσοι γύρω γύρω και μια χούφτα φωτογράφοι.

από από live 09/10/2012 4:12 μμ.


Η πάνω πλευρά της πλατείας μοιάζει να έχει αδειάσει, καθώς και η κάτω. Οι μπάτσοι κυνήγησαν τον κοσμο προς φιλλελήνων, ερμού και καραγιώργη. Επίσης μόλις έδειξε πως ο/η τραυματίας από τα λεωφορεία έφυγε συνοδεία των εθελοντών και όχι των μπάτσων. Πιθανό να χτυπήθηκε τόσο που οι μπάτσοι να μην ήθελαν να το μετατρέψουν σε σύλληψη. Περπατούσε πάντως (το παλικάρι/η κοπέλα). Καλή ανάρρωση!

από ΣΥΛΛΗΨΕΙς 09/10/2012 4:15 μμ.


μολις δεσαν 2 πιτσιρικαδες στην φιλλεληνων

τραβιουνται προς πλατεια τα χοιρινα παει ο κοσμος προς τα εκει και μετα απο ξενοφοντως βγαινουν δοιμιριες και τους υκλωνουν

 

το νου σας συντροφοι ποτε μονοι σας.

από live 09/10/2012 4:17 μμ.


Φάνηκε άλλη μια σύλληψη/προσαγωγή, μάλλον από την πλατεία. Οι ματάδες κουβαλούσαν το παλικάρι προς το Υπ. Οικονομικών. Οι υπόλοιποι χοίροι, αντι να πάνε στις στάνες τους, μοιάζουν να κινούνται συντονισμένα από φιλλελήνων.

από live 09/10/2012 4:21 μμ.


Κάποια μπλοκ μοιάζουν να είχαν υποχωρησει προς την αμαλίας, και τώρα μάλλον ξαναμαζεύονται για να περάσουν μπροστά από βουλή. Κόσμος συγκεντρώνεται εκεί μπροστά, σε αντίθεση με πριν που ήταν άδειο τοπίο.

φόλα στα κοπρόσκυλα των ΜΑΤ

από E-deltio 09/10/2012 4:26 μμ.


-Παραμένει πυκνός κόσμος στην Αμαλίας από την Οθωνος και κάτω

-Εκτός της πλατείας και προς το Μοναστηράκι οι μπάτσοι επιτέθηκαν με γκλομπιές στον κόσμο για να τον διαλύσουν, έχουν τραυματιστεί μερικοί

-Μια ομάδα διαδηλωτών έχει παγιδευτεί ανάμεσα σε 2 διμοιρίες στην Καρ. Σερβίας

-Εξακολουθούν να πέφτουν κοτρώνια μπροστά στα ξενοδοχεία από κόσμο στην Αμαλίας

-10 λεπτά νωρίτερα, 3 διμοιρίες έκαναν "σκούπα" στη Σταδίου


5 ακομα προσαγωγες/συλληψεις στο υψος της ερμου και σταδιου , 3 αγορια και 2 κοπελες. 

το ενα αγορι ηταν  πολυ χτυπημένο !

 

γενικα οι μπατσοι προσπαθουν να απομακρινουν τον κοσμο προς Φιλελληνων 

από - 09/10/2012 4:30 μμ.


μικρής έκτασης συμπλοκές εδώ και λίγα λεπτά στην αμαλίας, οι διμοιρίες προσπαθούν να σπάσουν και εκεί τον κόσμο

από Palios 09/10/2012 4:37 μμ.Αυτή τη στιγμή πιαστήκαν 3 άτομα τουλάχιστο μπροστά  στο public από MATαδες

Υπήρχαν πλήθος φωτορεπόρτερ που τράβηξαν φωτογραφίες στο συμβάν.

Εμπρος στους δρομους της φωτιας.

από @ 09/10/2012 4:40 μμ.


Κόσμος παραμένει στο Σύνταγμα, τα χοιρινά μέχρι στιγμής δεν εκενώνουν την πλατεία.

από live 09/10/2012 4:44 μμ.


Οι μπάτσοι που είναι μπροστά στα λουλουδάδικα και απέναντι, μπροστά δηλαδή στη Μεγάλη Βρετανία, κανουν κατά καιρούς κάθετες εφορμήσεις προς τους συντρόφους/ισσες που είναι μπροστά και τις παίζουν. (από την πλευρά της βουλής).

κόσμος παραμένει από πίσω τους.

Απάνω τους.

από Erg-deltio 09/10/2012 4:56 μμ.


50-60 πιτσιρίκια συνεχίζουν να πετροβολάνε τους μπάτσους στα ξενοδοχεία μπροστα, στο Σϋνταγμα. Οι μπάτσοι ρίχνουν πότε-πότε τίποτα και υποχωρούν.

Αυτό γίνεται καθώς η κάργια είναι στο Μαξίμου και όλη η "χώρα" κάθεται σούζα.

 

s

από l 09/10/2012 5:03 μμ.


εδω και μιση ωρα  πετροπολεμος στην Αμαλιας,τωρα απωθουνται οι διαδηλωτες,πεφτουν χημικα και κροτου λαμψης,γκλοπιες και συλληψεις


οι μπατσοι εδωσαν κεντρικους δρομους στην κυκλοφορια 

αυτοκινητα περναν ανεμεσα απο διαδηλωτες με κυνδινο ατυχηματος

από φολα 09/10/2012 5:06 μμ.


στην αμαλίας. Πέσιμο απο διμοιρίες απο όθονως και μέσα απο την πλατεία πρέπει να χτυπήσανε πολλούς. 

από .... 09/10/2012 5:19 μμ.


αλλη μια προσαγωγη ενος παλικαριου στην αμαλιας 50 μετρα πιο κατω απο τη βουλη, στο πεζοδρομιο απο τη πλευρα του ζαπειου. προσπαθησε κοσμος να τον ελευθερωσει μεταξυ τους κ ενας βουλευτης του συριζα.

από - 09/10/2012 5:24 μμ.


Μετά την επίθεση των ματ στην αμαλίας με κρότου και δακρυγόνα τους έτρεξαν προς συγγρού. Η επίθεση έγινε απο παντού (οθωνος, απο πλατεία και αμαλίας) και χτυπήσανε πολυ κόσμο κυρίως προς την στάση του τραμ Απο εκει και πέρα δεν έχω εικόνα τι έγινε παρακάτω. Τώρα στο σύνταγμα υπάρχει ελάχιστος κόσμος διάσπαρτος και υπάρχει και λίγος κόσμος στην αμαλίας. Μπροστά τους υπάρχουν διμοιρίες οπότε κάποια στιγμή θα τους απωθήσουν και αυτούς. Γενικώς υπάρχει ηρεμία


6 προσαγωγές στο Σύνταγμα τώρα

από @ 09/10/2012 5:33 μμ.


Μέσα στην πλατεία παραμένουν διαδηλωτές καθώς και ΜΑΤ. Ενα συμβάν που αξίζει ν' αναφερθεί και να επιβεβαιωθεί. Τύπος με περικεφαλαία  πετούσε πέτρες μαζί με τους μπάτσους στους διαδηλωτές που ήταν στην πλατεία.

από Erg-deltio 09/10/2012 5:53 μμ.


-Στο κυνηγητό των μπάτσων πριν στην Αμαλίας έχουν  τραυματιστει αρκετοί που πατήθηκαν στη στάση του τραμ κυρίως. Οι μπάτσοι επιασαν κάπου 10 άτομα.

-Μια παλιοδιμοιρία τρέχει κόσμο μέσα στη Συγγρού. Νωρίτερα τις στήλες πέσανε πάνω στους ελληνάρες του Καμένου που τους φυσουνιάσανε.

-Στο Σύνταγμα τα πράγματα είναι ήσυχα

-Στην Ξενοφώντος μπάτσοι είχαν πιάσει μια κοπέλα, άρχισαν να δέχονται πέτρες και χρησιμοποίησαν την κοπέλα σαν ασπίδα (μας έχει γνωστοποιηθεί το όνομά της)

-Συνεδριάζει αύριο το Εθνικό Συνδικαλιστικό Συμβούλιο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για τον καθορισμό νέων κινητοποιήσεων 

Οι 4 σύντροφοι σας χαιρετούμε και ελπίζουμε να συμβάλαμε στην αντιπληροφόρηση

από ζωγραφου 09/10/2012 6:19 μμ.


Το πρωι κανανε προσαγωγες και στον ευαγγελισμο. Μεσα σε αυτους ημουν και εγω. Χωρις κανενα λογο,κανανε προσαγωγες ακομα και σε ατομα που ειχαν μαζι τους κρανος και τζακετ μηχανης ενω ειχαν ταυτοτητα μαζι. Η παρανοια και η χουντα σε ολο της το μεγαλειο.

Τα νουμερα που λενε για προσαγωγες ειναι μικρα...η ΓΑΔΑ εχει 2 οροφους γεματους.

Ηταν καθαρα για να ρηξουν το ηθικο και για να δειξουν ποιος εχει το πανω χερι.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

από Αλιτιστής 09/10/2012 6:27 μμ.


2-3 συλλήψεις στις στήλες.Μετά την εκαθαριστική στο τραμ τα γουρούνια μας πήγαν συνοδεία μέχρι της στήλες που πετύχαμε τους καμμένους.Εκεί απομονόθηκε μια δοιμιρία που έπαθε κρίση ηθικού.Ένας συνδιασμός ελληναράδων (αυτοί τουλάχιστον κατέβηκαν) από ΕΠΑΜ και Καμμένους!, με πιτσιρίκια τους απώθησε προς τη συμβολή Βουλιαγμένης-Συγγρού.Τότε κατέβηκε άλλη δοιμιρία από στήλες και η κάτω ανεβηκε με αποτέλεσμα ο κόσμος να μπει αεροπαγίτου και όποιοι δεν πρόλαβαν να στριμωχτούν.Οι Καμμένοι (κάποιοι) αγανάκτησαν (!!!) ο κόσμος πήρε θάρρος και τις έπεξε σώμα με σώμα για να αποσπάσει τους συλληφθέντες.Ένα παιδί με αίματα στην μύτη τη γλίτωσε στάνταρ.

Το κλου της μέρας ήταν οι ΟΥΚΑΔΕΣ που φώναζαν κάνοντας βήμα (!)

ΜΑΖΙ -ΜΑΖΙ

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ !!!

 

Ο "χώρος" (και μετά το σημερινό μην πει κανένας ότι δεν νοείται τέτοιο πράγμα) ανύπαρκτος.

από 123 09/10/2012 6:47 μμ.


exoume sunoliko ari8mo prosagwgwn-sullhpsewn?


 τώρα οι μπάτσοι δίνουν: 217 προσαγωγες και 24 συλλήψεις.

και επαναλαμβανω , τα παραπανω νουμερα τα δινουν οι μπατσοι , οποτε ως προς τις προσαγωγες θα μπορουσε να ειναι η δικη τους υποκειμενικη αληθεια και οχι το συνολο των απαγωγων και τραμπουκιστικων μεταφορων στην γαδα 


 υπάρχει κάποιο κάλεσμα για αλληλεγγύη στην ΓΑΔΑ το βράδυ; Η ΓΑΔΑ είναι μέσα στο αποκλεισμένο κομμάτι;

από Ντούσαν 09/10/2012 7:21 μμ.


Το πέσιμο των ΜΑΤ δεν έγινε από 3 μεριές αλλά από 4. Μια διμοιρία ήρθε απ' το πεζοδρομίο του Εθνικού Κήπου και μόλις έφτασε στο ύψος της αφετηρίας του τραμ, κατέβηκε στο δρόμο και έτσι πολύς κόσμος που υποχωρούσε (περίπου το 1/3 του συνολικού κόσμου που υπήρχε στην Αμαλίας) κυκλώθηκε. Τα ΜΑΤ ψεκάσαν  και χτύπησαν ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ τον κόσμο. Δεν ήθελαν απλώς να διώξουν τον κόσμο. Ήθελαν να τον τσακίσουν.

17 Νοέμβρη για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

από ... 09/10/2012 8:06 μμ.


post image

Σήμερα το πρωί...

Εικόνες:


Ξεπέρασαν τις 217 οι προσαγωγές για τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος, εκ των οποίων οι 24 μετατράπηκαν, μάλιστα, σε συλλήψεις

Περίπου οι μισοί από τους προσαχθέντες ήταν μαθητές που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και οδηγήθηκαν στο Τμήμα προκειμένου να ελεγχθούν τα σακίδιά τους

Μεταξύ των προσαχθέντων είναι και ένας άντρας που είχε πλησιάσει το κτίριο της γερμανικής πρεσβείας.

 

από Raf 09/10/2012 8:34 μμ.


Φασίστας με μπλούζα ειδικών δυναεων ελληνική σημαία και tatoo pitbul στα κάγκελα μπροστα στον άγνωστο στρατιώτη "αναγκάστηκε" να φύγει χωρίς τη μπλούζα και με ματωμένο πρόσωπο.

από πρωταρης 09/10/2012 9:31 μμ.


ευχαριστη  εκπληξη μου προκαλεσε στις στηλες ολ.διος,κι ενω τρεχαμε προς συγγρου,οτι οι "καμμενοι" μπηκαν μπροστα στα γουρουνια που μας κυνηγουσαν προσπαθωντας να κλεισουν την αμαλιας μπροστα τους.τελικα εκλεισαν μονο την καθοδο.εκει πρεπει να παιχτηκε και το σκηνικο που περιγραφει ο συντροφος πιο πανω.


Όταν τους είδα να φεύγουν από την Αμαλίας σε παράταξη-παρέλαση μου γυρίσαν τα μυαλά και τους έκραξα άγρια φωνάζοντας τους " χούντα στην ελλάδα ποτέ ξανά" και τότε γύρισε ο Διμοιρίτης τους και μου είπε να τα πούμε πιο κάτω απειλητικά.Το μαζί-μαζί να φύγουν οι Ναζί που λέει ο από πάνω για τη Μέρκελ το έλεγαν προφανώς έ; μη μου πείτε πως είναι εναντίον της ΧΑ?

  Εντυπωσιακή επίσης ήταν η αποχώρηση των Φοιτητικών συλλόγων, ανταρσύας, ΕΕΚ και λοιπών αριστερών και ακόμα πιο εξοργιστική η αποχώρησή τους με συνθήματα για Αντίσταση και Πάλη με το γνωστό ποδοβολητό. Τι να πω... Δεν είναι μόνο οι ελληνοψυχοι  στον κόσμο τους.

 Κόσμο για μένα δεν είχε πολύ και ιδιαίτερα για τα δεδομένα της επίσκεψης. Φαίνεται πως τα ΜΜΕ όταν γίνεται λαοθάλασσα (12 Φλεβάρη) υποβαθμίζουν και όταν αισθάνονται ασφαλείς, όπως σήμερα, μεγαλοποιούν τη συμμετοχή λέγοντας και ένα έμμεσο μπράβο στους φιλήσυχους πολίτες (και του καναπέ και της ειρηνικής βόλτας στο Σύνταγμα)

   Για τον χώρο, εντάξει, δεν είδα τίποτα σχεδόν και πουθενά αλλά ο καθένας ότι γουστάρει κάνει και  άμα θέλει και η υπόλοιπη κοινωνία να αντιδράσει ας το κάνει. Ίσως θα ήταν καλύτερα τελικά να μη γινόντουσαν καν και οι μικροσυμπλοκές  για να δούνε όλοι τα αποτελέσματα μιας ειρηνικής διαμαρτυρίας-περιπάτου. Στεναχωρήθηκα μόνο από την απουσία τ@υ γιατί πολύ θα ήθελα να "κράζαμε" όλοι μαζί τα 40 γραφικά (αλλά και εφιαλτικά) πράσινα μπερέ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Το γράφω  και δεν το πιστεύω... Είδα 40 στολές παραλλαγής να κάνουν παρέλαση απείραχτοι στην Αμαλίας!!!

 Αυτά σύντροφοι... φαίνεται πως υπάρχει πολύ λίπος ακόμα για κάψιμο (στο μυαλό γιατί τα λεφτά τελειώνουνε)

 

 

 

από να συμφωνήσω 10/10/2012 2:04 πμ.


με τον αλιτιστή, ότι ο "χώρος" σήμερα ήταν ανύπαρκτος, αλλά και να διαφωνήσω με τον 123, το ΕΕΚ στεκόταν ακάθεκτο στην θέση του και δεν έκανε βήμα πίσω όταν άρχισαν τα επεισόδια, ενώ όταν ο υπόλοιπος κόσμος μετακινούνταν προς τις στήλες. Και η ανταρσυα, δεν πήγε πολύ πιο πίσω. Συγμώμη, αλλά ήμουν εκεί και είδα. Όσο για τις χημείες που ρίξανε οι μπάτσοι, μήπως ήταν ύπουλα τα χημικά με άρωμα λεμόνι? Δεν έτρεξαν μύτες?

Στη τελική η μέρα ήταν "μια ακόμη μέρα" και δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ το ιδιαίτερο! Ο κόσμος ήταν ελάχιστος σε σχέση με την περίσταση, 100-120 χιλιάδες - προσωπική εκτίμηση σκεπτόμενος τα 27.000 m2 της πλατείας - συνυπολογίζοντας τους κουκουέδες (αλήθεια, τούμπανο το audi της αλέκας που την περίμενε στο τέλος της πορείς το πάμε [βόλτα]...). Το μόνο ίσως θετικό της ημέρας, ήταν ο αρκετός "μεγάλος" σε ηλικία κόσμος, που δεν κάθησε σον καναπέ του. Οι μικρότεροι όμως ήταν λίγοι σε αριθμό, αλλά ένα προσωπικό ΜΠΡΑΒΟ στη επιμονή τους.

Στο θέμα μας, είδα "λίγα" τα επεισόδια, μηδαμινό τον κόσμο αλλά και το αποτέλεσμα και επλίζω σε καλύτερα, περισσότερα και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ στα επόμενα! Με ποιόν τρόπο? με περισσότερο, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ και ΑΝΕΝΤΑΧΤΟ κόσμο.

Όσο για τους βλαμμένους μπερέδες που παρέλασαν, τουλάχιστον βγήκαν και διαδήλωσαν, ήταν ένα 0,05% του κόσμου που κατέβηκε και με τον τρόπο του διαμαρτηρήθηκε κατά της μαλακισμένης και κατά των ναζί (δεν ήταν παραπάνω από 50 άτομα). ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ...

Σύντροφοι, ας παρακινήσουμε τον κόσμο να μην φοβάται και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ με τον τρόπο του τα αυτονόητα! Να μην βλέπουμε μόνο σε τι έκαναν οι άλλοι λάθος, αλλά να δούμε εμείς τι μπορούμε εμείς να κάνουμε καλύτερα.

από 123 10/10/2012 7:14 πμ.


δεν μίλησα για την αρχή των επεισοδίων αλλά για την αποχώρηση όλων των αριστερών σχημάτων και φοιτητικών συλλόγων κατά τις 4, 4 παρά. Ειδικά για το ΕΕΚ  ακριβώς επειδή είναι το μόνο αριστερό σχήμα που έχει δείξει ειλικρινή αγωνιστικά στοιχεία τα τελευταία χρόνια και έχει δείξει την αλληλεγγύη του τους την είπα εγώ προσωπικά την ώρα που φεύγανε. Αν κάνω λάθος μπορεί για την Ανταρσύα. Ας επιβεβαιώσει κάποιος άλλος πως λειτούργησε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License