Αυτή τη στιγμή ανεβαίνουν από την Γ'Σεπτεμβρίου προς την Δερυγνί ΜΑΤ μπλέ με πλήρη εξάρτηση και αλαφιασμένοι... Προφανώς για περικύκλωση της ΑΣΣΟΕ... Μαζί τους και μερικές μηχανές Δέλτα...

 

Όποιος ξέρει περισσότερα να ενημερώσει..!

f

από f 19/10/2012 11:15 πμ.


πεσιμο σε μετανάστες μικροπωλητές.

κροτου λάμψης και δακρυγόνα στο προάυλιο.

έπιασαν τουλάχιστον έναν άνθρωπο.

τώρα ήσυχα.

από μικροπωλητές... 19/10/2012 11:23 πμ.


....έξω από την ΑΣΟΕΕ!!! Πριν από λίγα λεπτά, χωρίς να τους έχουν κάνει, ούτε για τα μάτια, μια προειδοποίηση του στυλ "φύγετε ή σας συλλαμβάνουμε", άρχισαν να ρίχνουν κρότου - λάμψης σε καμιά δεκαριά μικροπωλητές.  Συγχρόνως, με πτυσσόμενα κλομπ τους χτυπούσαν, έσπαζαν τους πάγκους και καταδίωκαν κόσμο που θέλησε να τους υπερασπιστεί. Η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Πατησίων είχε σταματήσει.

από αλληλέγγυοι 19/10/2012 1:35 μμ.


post image

Η επίθεση έγινε από περίπου 10 δικάβαλα δέλτα και μπλε ματάδες.

Οι μπάτσοι πετάξανε στο προαύλιο κρότου λάμψης, δακρυγόνα και φωτοβολίδα της φωτογραφίας και συλλάβανε ένα μετανάστη μικροπωλητή.

Τα πράγματα τώρα έχουν ηρεμήσει.

Εικόνες:

από ΕνⒶς 19/10/2012 4:25 μμ.


τα πρακτοράκια του φασισμού Καθημ/ΣΚΑΙ σε χρόνο ρεκόρ περιέγραψαν επίθεση μικροπωλητών σε μπάτσους, ξήλωμα ζαρντινίερων (ο λόγος που έκλεισε η Πατησίων) παλούκια καδρόνια, και εισβολή στη σχολή.

Είναι άραγε ο στόχος οι ίδιοι οι μικροπωλητές των αυγοκέφαλων δελτοματάδων ή ένας γενικότερος σχεδιασμός απαξίωσης του προαύλιου της σχολής, της ασφάλειας του, και της μόνιμης έντασης στη περιοχή;

Στη πορεία χθές έμαθα ότι η πρυτανεία καλών τεχνών (πύλη απο Τοσίτσα) προσλαμβάνει ιδιωτική εταιρεία φύλαξης των χώρων της σχολής και η καλύτερη προσφορά έχει έρθει απο παραμάγαζο της ΧΑυγής.  Ο πρύτανης παρ'όλο ότι έχει πληροφορηθεί κάνει την πάπια. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License