Ακόμα ένα κυνοβουλευτικό σόου της χρυσής αυγής ενάντια στο athens.indymedia

επερώτηση της νεοναζιστικής συμμορίας ΧΑ που έκανε στη βουλή, ενάντια στο athnes.indymedia.org

O ναζί βουλευτής της χρυσής αυγής Παναγιώταρος, επιλέχτηκε αυτή τη φορά να πρωταγωνιστήσει στην νέα παράσταση που έδωσε το ναζιστικό κόμμα μέσα στη βουλή.

 

Έκανε επερώτηση σχετικά με το indymedia, με αφορμή και καλά, ένα βίντεο ανάληψη ευθύνης για την αντιφασιστική δράση στον Άλιμο, που ανέβηκε στο you tube και μεταφέρθηκε και στo Indymedia. Έτσι ρωτάει τον υπουργό καταστολή Δενδια και τον υπουργό δικαιοσύνης για τη διαδικασία που ακολουθούν τα υπουργεία τους ενάντια στο Indymedia. Με λίγα λόγια τους λέει οτι έχουν γίνει μηνύσεις ενάντια στο Indymedia αλλά αυτό εξακολουθεί να εκπέμπει υποστηρίζοντας ότι η σελίδα αποτελεί τον πυλώνα της τρομοκρατίας. Απαντώντας ο Καραγκούνης, υφυπουργός δικαιοσύνης αναφέρεται εκτεταμένα αλλά με διπλωματικό τρόπο στην εξέλιξη των μηνύσεων όμως ταυτόχρονα στοχοποιεί ευθέως πολιτικούς χώρους αλλά και ανθρώπους.

 

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη ούτε για το ρόλο που παίζει ο ναζισμός στην συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία αλλά ούτε και για τις δυνατότητες και προθέσεις του κράτους και της εξουσίας. Είμαστε εδώ και θα είμαστε πάντα εδώ για να υπερασπιστούμε και να αναδείξουμε το λόγο και τους αγώνες των καταπιεσμένων, εργαζόμενων, μαθητών, φοιτητών, ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο.

 

Δεν μας τρομάζουν οι απειλές τους, είτε προέρχονται από το παρακράτος είτε από την εξουσία και έχουμε αποδείξει ότι αμέσως μόλις κινηθούν ενάντια στα μέσα που διαθέτουν οι αγωνιστές, θα μας βρουν όλους μπροστά τους!

 

Το Indymedia αλλά και γενικότερα η αντιπληροφόρηση είμαστε όλοι εμείς και θα υπερασπιστούμε τα μέσα μας αλλά και τους χώρους μας, ενάντια στον ολοκληρωτισμό των ναζί δολοφόνων και του κράτους, ενάντια στην παραπληροφόρηση των καθεστωτικών μέσων. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτό!

από γιουτουμπερ 18/10/2012 2:40 μμ.


 μισο λεπτο γιατι θα μας τρελανουν οι ναζιδες

στο youtube ανεβηκε οχι στο  indymedia

γιατι δεν κατηγορησε οποιονδηποτε αναδημοσιευσε το βιντεο αλλα μονο το Indy?

από ενας 18/10/2012 3:04 μμ.


η συγκεκριμένη ανάληψη ανέβηκε στο youtube.

Γιατί δεν κατηγορούν την Google?


Όποιος ή όποια μπορεί ας το μεταφράσει και ας το βάλει εδώ, ώστε να γίνει ενημέρωση και στο εξωτερικό.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License