Βιαιοπραγίες του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Πεντελικόν κατά εργαζομένων

Βιαιοπραγίες του ιδιοκτήτη του Ξεν. Πεντελικόν


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0N7nfwZG2Zw

Κυριακή 21/10/2012, κινητοποίηση των εργαζόμενων του ξενοδοχείου "Πεντελικόν" που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τις 8/2, μαζί με το συνδικάτο Επισιτισμού - Ξενοδοχοϋπαλλήλων και την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς.
Ο ιδιοκτήτης Χ. Βάρδης βιαιοπραγεί 3 φορές κατά εργαζομένων και μελών του Συνδικάτου.
Και χρωστάμε, και δέρνουμε, είναι φαίνεται τα πιστεύω του.

.

από . 24/10/2012 8:04 μμ.


Αλληλεγγυη στους εργαζόμενους, αλλά αυτή η θυματοποίηση των συνδικάτων και των εργαζομενων ελπίζω να είναι το πρώτο επίπεδο μιας διεκδικησης γιατί με αυτούς τους χειρησμούς όχι χρήματα δεν θα πάρουν οι εργαζόμενοι αλλά θα πληρώσουν κιόλας και ας έρθουν και άλλοι 200 που λέει το θυμα πρόεδρος του συνδικάτου.Πάντος η σωστή αστική νομιμότητα απαιτή μια αγωγή μια μηνηση ένα κάτι για τους τραμπουκισμούς όχι μονο μια δημόσια καταγγελία.

Καλή δυναμη συνάδελφοι....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License