Την Πέμπτη 25/10 η δίκη των συλληφθέντων από τις Σκουριές

Την Πέμπτη 25/10 η δίκη των συλληφθέντων από τις Σκουριές

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη, στον Πολύγυρο, η δίκη των 14 αγωνιστών που συνελήφθησαν την Κυριακή που μας πέρασε  στις Σκουριές και αντιμετωπίζουν την κατηγορία της στάσης, αντίστασης και διατάραξης κοινής ειρήνης, ενώ ένας εκ των διαδηλωτών κατηγορείται για απόπειρα πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει κάλεσμα για συγκέντρωση στις 9:00 στην Ιερισσό για να αναχωρήσει μαζικά ο κόσμος προς τον Πολύγυρο ενώ επιπλεόν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Β. Χαλκιδικής έχει κηρύξει απεργία για να συμμετέχουν τα μέλη του στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Πολύγυρο.

 

από erg_deltio 24/10/2012 10:37 μμ.


Σϋμφωνα με το http://antigoldgreece.wordpress.com/2012/10/24/sygkentrosi-polyg-25-10/ οι εκπαδευτικοί αποφάσισαν 2ωρη στάση εργασίας τις τελευταίες πρωινές ώρες και όχι απεργία.

Κλειστά θα έχουν τα μαγαζιά τους οι επαγγελματίες της Ιερισσού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License