Πολύγυρος, 25 Οκτώβρη, πορεία αλληλεγγύης

Φωτό από την πορεία αλληλεγγύης στους συλληφθέντες στις Σκουριές

post image

Εκατοντάδες  διαδηλωτές βρέθηκαν την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στα δικαστήρια Πολυγύρου, προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους 14 συλληφθέντες αγωνιστές της Κυριακής 21 Οκτωβρίου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για στάση, αντίσταση και διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ ένας εξ αυτών διώκεται για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης.

Τελικά η δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2013, ενώ ακολούθησε μαζική και με έντονο παλμό πορεία στους δρόμους του Πολυγύρου, όπου ακούστηκαν συνθήματα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες, αλλά και ενάντια στην κρατική καταστολή και στη σχεδιαζόμενη εξόρυξη.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την πορεία στον Πολύγυρο το πρωί της Πέμπτης και φωτογραφίες από τη μικροφωνική που πραγματοποιήθηκε το αόγευμα της ίδιας μέρας στο ΑΤ Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

περισσότερες φωτό στο http://nogoldthess.espivblogs.net

Εικόνες:

από Α 26/10/2012 9:09 πμ.


Βίντεο από την πορεία στον Πολύγυρο:

http://antigoldgreece.wordpress.com/2012/10/26/no-turning-back/#more-19227

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License