Εκλογές σωματείου εργαζομένων Ταχ. Ταμιευτηριο

Πρώτα αποτελέσματα εκλογών για το σωματείο εργαζομένων Τ.Τ.

 

Υπο τους σχεδιασμούς της κυβέρνηση των τριών να ξεπουλήσει σε κάποιον μεγαλοτραπεζίτη  την τελευταία δημόσια (και ισως την υγιέστερη)  τράπεζα με  ιστορική κοινωνική προσφορά 110 ετων στη χώρα, γίνανανε οι εκλογές για το σωματείο εργαζομένων στο Τ.Τ.

Οι παρατάξεις που συμμετείχαν ήταν :

ΠΑΣΚΕ : Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ

ΔΑΚΕ :  Η γνωστή παράταξη της Ν.Δ.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  :  Νεοφώτιστη παράταξη λίγων μηνών που αποτελείται από : μεγάλο αριθμό ανένταχτων-ανεξάρτητων,  δυνάμεις της τέως "Συσπείρωσης" (ΣΥΡΙΖΑ),  ,  τέως διεγραμμένους-διαφωνούντες της ΠΑΣΚΕ,  ανένταχτους αριστερούς, πιθανόν και κάποιους λίγους από Ανεξάρτητους Ελληνες... (πολυσυσλλεκτικό σχήμα)

Οι δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ υπέστησαν σημαντική μείωση των δυνάμεων τους όπως και αντίστοιχα  της ΔΑΚΕ (σε μικρότερο βαθμό όμως). Η ανεξάρτητη νέα παράταξη Ενωτική Κίνηση, προσπάθησε να συγκροτήσει μέτωπο αντίστασης ενάντια στον κομματικό συνδικαλισμό με μεγάλη απήχηση στο κόσμο για τα δεδομένα.

Αποτελέσματα (με επιφύλαξη όπως μας μεταφέρθηκαν) :

ΠΑΣΚΕ : 619   (από 890 περίπου)

ΔΑΚΕ : 543  (από 580-590 περίπου)

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ : 538 (από 120 (οι 120 αντιστοιχούν στην τέως Συσπείρωση (Συριζα)

Ενας ανεξάρτητος : 18

Ακυρα-Λευκά : περίπου 80  (από 53)

Αποχή :  (5%)

---------------------------------------

ΕΔΡΕΣ :

ΠΑΣΚΕ : 4  (από 6)

ΔΑΚΕ : 4 (ή 3)  (από 4)

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ : 3 (ή 4)  (από 1 (τέως "Συσπείρωση")

 

Η παρένθεση αφορά στο γεγονός ότι η ΔΑΚΕ με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ δίνουν μάχη για την 2η θέση. Σύμφωνα με την 1η καταμέτρηση η διαφορά (υπερ ΔΑΚΕ) είναι μόλις 5 ψηφοδέλτια. Θα γίνει νέα καταμέτρηση (λόγω πιθανόν άκυρων) αύριο.

 

Τα παραπάνω μεταφέρονται με μια μικρή επιφύλαξη καθώς η πληροφορία μεταδόθηκε τηλεφωνικά μέσω τρίτων.

 

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License