Απεργειακή Κινητοποίηση στο Βόλο : Επεισόδιο 1ο

Εδώ ας ανεβαίνουν οι ενημερώσεις που αφορούν τις κινητοποίησης στο Βόλο

Στην πλατεία ελευθερίας όπου ήταν το κάλεσμα της Ανεξάρτητης Ταξικής Απεργιακής Συγκέντρωσης κάλεσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά και το εργατικό κέντρο Βόλου.Άτομα της Ανέξαρτητης Συνέλευσης πήραν το μικρόφωνο και καλέσαν σε κοινή πορεία από τα κάτω χωρίς κομματικές ταμπέλες.Αυτή τη στιγμή η πορεία έχει ξεκινήσει  με τους επίσημους της εργατικής γραφειοκρατείας να βρίσκονται στην κεφαλή της και από τη μέση και πίσω οι ανάνταχτες ατομικότητες και συλλογικότητες της πόλης (ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΕΕΚ,Συνέλευση Αγίου Νεκταρίου,φοιτητικοί σύλλογοι και οι καταλήψεις Τερμίτα και Ματσάγγου και άλλες/οι).Αριθμεί γύρω στα 3000 άτομα(ανεπιβεβαίοτο) με την κεφαλή της να έχει φτάσει στη μέση της Ιάσωνος και τους τελευταιουςστη Βενιζέλου.Ακούγοντε αντικαπιταλιστρικά/αντιφασιστικα συνθήματα.

από radioparasita 06/11/2012 11:50 πμ.


Η πορεία πέρασε μπροστά από το Θόλο και συνέχισε στην Δημητριάδος.Με το που έφτασε στη συμβολή της Κ. Καρτάλη ο α/α χώρος και μερικά άτομα κινήθηκαν προς Θόλο ενώ οι υπόλοιποι επέστρεψαν στην πλατεία ελευθερίας όπου και τερματίστηκε η πορεία.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License