Αφίσα αλληλεγγύης στους Τζίφκα, Δημτσιάδη, Φέσσα, Τσιλιανίδη

Αφίσες-Συνέλευση στις νότιες συνοικίες για την αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές

post image

.

Εικόνες:

από Λεσβιάθαν 06/11/2012 6:01 μμ.


ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΣΑΙ;
 

Ζούμε στην εποχή που η εξουσία διεξάγει την πιο άγρια επίθεση σε κάθε πεδίο του κοινωνικού ιστού. Βιώνουμε για τα καλά στην καθημερινότητά μας τις συνέπειες μιας σύγχρονης χούντας που μας θέλει υποταγμένους σ’ ένα ατελέσφορο κυνήγι για μια ανούσια επιβίωση. Σε αυτή τη συνθήκη επιβάλλονται και τα νταβατζηλίκια των διεθνών βρικολάκων-ελίτ (ΔΝΤ – ΕΚΤ – ΕΕ) για να χωθούμε ακόμα βαθύτερα στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας, να γίνουμε ακόμη πιο υποτελείς στις ορέξεις των οικονομικών και στατιστικών δεικτών.

Παράλληλα, για να μπορέσουν τα αφεντικά να συνεχίσουν να κάνουν  το «παιχνίδι» τους μακριά απ’ τη λαϊκή οργή, ρίχνουν στο τραπέζι και το «χαρτί»  του φασισμού σε μια προσπάθεια σύγχυσης των εκμεταλλευόμενων για τα αίτια της γενικευμένης φτωχοποίησης, την ώρα που το καθεστώς  θωρακίζεται με κάθε λογής μπάτσους που με τις πρακτικές της μαζικής χρήσης βίας στις διαδηλώσεις, τις προληπτικές συλλήψεις σε συγκεντρώσεις, τη διαπόμπευση μέσω φωτογραφιών συλληφθέντων, τις θεαματικές εισβολές σε καταλήψεις, ακόμα  και  μέσω βασανιστηρίων, προσπαθούν  να κάμψουν  τις αντιστάσεις των αγωνιζόμενων. Ταυτόχρονα  με την  κρατική καταστολή πηγαίνει και η διανοητική, όπου τα ΜΜΕ αναλαμβάνουν   για  άλλη  μια φορά την αντιστροφή  της  πραγματικότητας και  τη διαστρέβλωση οποιασδήποτε μορφής αντίσταση από «τα κάτω».   Άλλωστε, στο μυαλό δεν είναι πάντοτε ο στόχος;

Απέναντι όμως στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό υπάρχουν και κάποιοι που δεν σκύβουν το κεφάλι. Είναι οι  αρνητές αυτού του σάπιου κόσμου  που  έμπρακτα αντιστέκονται  προτάσσοντας ακηδεμόνευτους και   πολύμορφους αγώνες για την ανατροπή του. Αυτοί οι αγώνες έρχονται σαν συνέχεια του κηρυγμένου πολέμου ενάντια στην εξουσία για ένα κόσμο χωρίς εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους, για έναν κόσμο αλληλεγγύης  και αξιοπρέπειας.
 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ


ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ
ΤΖΙΦΚΑ Σ. - ΦΕΣΣΑ Δ. - ΔΗΜΤΣΙΑΔΗ Δ. - ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗ Μ.

που δικάζονται με κατηγορίες για άγνωστη τρομοκρατική οργάνωση

 

Συνέλευση στις νότιες συνοικίες για την αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License