Ενημέρωση από Πρέβεζα

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες η απεργιακή πορεία στην πρέβεζα

Με μεγάλη συμμετοχή για τα δεδομένα της πόλεως, η πορεία του Π.Α.ΜΕ. αποτελούνταν από αρκετά άτομα, κάποιες εκατοντάδες ενδεχομένως, όπως και η πορεία των πρωτοβάθμειων σωματείων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ελευθεριακού-α/α χώρου. 

Ο παλμός ήταν δυνατός, η πορεία πέρασε από κεντρικότατα σημεία της πόλεως και κυριάρχησε φυσικά η αντικαπιταλιστική/αντικρατική/αντιακροδεξιά συνθηματολογία. 

Μοιράστηκαν και κείμενα στον κόσμο και γενικά η απήχηση υπήρξε θετική..

'Εντονη φυσικά ξανά η παρουσία της αστυνομίας και των ....συμπαθέστατων (ειρωνικά μιλώντας) ασφαλιτών του α.τ. πρεβέζης που ακολουθούσαν στα 20 μέτρα πίσω από την πορεία σαν καραγκιόζηδες (τι μου φταίει και η εν λόγω φιγούρα βασικά) , μιάς και έχει πέσει το σύρμα της παρουσίας ελευθεριακού/αντιεξουστιαστικού/αναρχικού block, πράγμα φυσικά που ενοχλεί μιάς και είναι ο εν λόγω πολιτικός χώρος είναι αχειραγώγητος...Το συγκεκριμένο block αρίθμησε κάποιες δεκάδες συντρόφων/συντροφισσών και απλού κόσμου που το ακολούθησε (30-40 άτομα - ούκ ολίγα ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τέτοια μέρη επαναλαμβάνω) 

Στάση έγινε και πάλι στα γραφεία του βουλευτή της νέας δημοπρασίας και βάφτηκαν τα δάπεδα από τους διαδηλωτές, με μηνύματα που κύρητταν τον εν λόγω τσαρλατάνο ως ανεπιθύμητο στην πόλη..

Να συμπληρωθεί επίσης το γεγονός ότι γελοίοι φασίστες/αφεντικά με τα πολυτελέστατα μαγαζάκια στην εθνική οδό πρεβέζης/ιωαννίνων ( αλλήθεια μαζί με τους εφοπλιστές η χρυσή αυγή προτείνει να ..φοροαπαλλαγούν και αυτοί; ) με τα μαύρα (πολύ φτηνά φαντάζομαι) τζηπάκια τους κάνουν βολτίτσες πριν τις απεργιακές πορείες για να κόψουν φάτσες από διαδηλωτές του ΚΚΕ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς αλλά και του ελευθεριακού/α/α χώρου.. Ότι ενδεχομένως έχουν στο μυαλό τους να το ξεχάσουνι.. Γιατί θα κοπεί το χεράκι από τη ρίζα όπως και τα ποδαράκια.. Ακόμη κι αν έχετε κανα δυό μπραβάκια στις τάξεις σας είμαστε τρομερότατα δυνατότερες/οι σε περισσότερους τομείς ;-)

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

 

από αρχικός 08/11/2012 9:19 πμ.


Μιλώντας για μεγάλη συμμετοχή στην πορεία, αναφέρομαι σε αυτή των πρωτοβάθμειων σωματείων, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ελευθεριακού-α/α χώρου.

(Και το πάμε βέβαια είχε αριθμητικά καλή συμμετοχή)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License