Ενημέρωση από πορείες και συγκεντρώσεις στην Λαμία στίς 6 και 7/11/2012

Για αναλυτικότερη ενημέρωση των συγκεντρώσεων και πορείων 6 και 7 Νοεβρίου , τσεκάρετε το site μας...

post image

Περιληπτικά...

Στις 6 Νοεμβρίου

Στις 11.00 το πρωί έγινε συγκέντρωση στήν πλατεία Διάκου , από Πρωτοβάθμια σωματεία , εργατικό κέντρο , Σύριζα , Ανταρσία και Αναρχικούς-αντιεξουσιαστές. η συμμετοχή στην απεργία δεν ήταν πολύ μεγάλη.  Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης με ικανοποιητικό αριθμό ατόμων , όπου το αναρχικό-αντιεξουσιαστικό μπλόκ, στο τέλος της πορείας, αριθμούσε περίπου 20 άτομα , φωνάχτηκαν συνθήματα σχετικά με εργασιακά , αντιφασισμό κλπ ενώ πετάχτηκαν και πλήθος τρικάκια σε όλη την διαδρομή της πορείας με σχετικές θεματικές. Στήν πλατεία ελευθερίας πραγματοποιήθηκε συμβολική κατάληψη του κτηρίου της Περιφέρειας Λαμίας από εργατοπατέρες , και λίγο αργότερα η πορεία τελείωσε στην πλ. Διάκου. 

Στις 7 Νοεμβρίου

Στις 6.00 το απόγευμα , και πάλι στην πλατεία Διάκου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση οπό μεγάλο αριθμό ατόμων για τα δεδομένα της πόλης και ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης. Υπήρχαν μπλόκ του εργατικού κέντρου , Σύριζα , Ανταρσία , Φοιτητών του ΑΕΙ, αναρχικών-αντιεξουσιαστών, εμπόρων, εκπαιδευτικών, κλπ Το αναρχικό -αντιεξουσιαστικό μπλόκ βρισκόταν στο ενδιάμεσω της πορείας αριθμώντας περίπου 50 άτομα , με συνθήματα και καλό παλμό σε όλη την διάρκεια της πορείας , ενώ γράφτηκαν και συνθήματα σε προσόψεις τραπεζών.  Μετά από μία μικρή στάση στην πλ. Ελευθερίας και εκφώνηση λόγων από oρισμένα μπλόκ , η πορεία κατέληξε στην πλ. Διάκου όπου και διαλύθηκε.

Το πανό έγραφε :

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΑΦΕΝΤΙΚΑ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ (Α)

υγ. Θα ανέβουν photos στο site μας σύντομα...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License