Καταγγελία για την απειλή του χώρου-κατάληψη της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης Παλαιού Φαλήρου

Tην Πέμπτη 8/11/2012 στο Στέκι της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Πολιτών Παλαιού Φαλήρου εμφανίστηκαν άτομα τα οποία δήλωσαν ότι έρχονταν από την Ασφάλεια Παλαιού Φαλήρου και με έντονους εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς, χωρίς καν να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα, όπως σαφέστατα ορίζει ο νόμος, καταφέρθηκαν εναντίον μέλους της Πρωτοβουλίας μας

Tην Πέμπτη 8/11/2012 στο Στέκι της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Πολιτών Παλαιού Φαλήρου εμφανίστηκαν άτομα τα οποία δήλωσαν ότι έρχονταν από την Ασφάλεια Παλαιού Φαλήρου και με έντονους εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς, χωρίς καν να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα, όπως σαφέστατα ορίζει ο νόμος, καταφέρθηκαν εναντίον μέλους της Πρωτοβουλίας μας και με απειλές μας κάλεσαν να περάσουμε από το Αστυνομικό Τμήμα και παράλληλα να εγκαταλείψουμε άμεσα το κτίριο αλλιώς θα μας συλλάβουν….

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι γιατί δώδεκα ολόκληρα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε κανείς ποτέ για την εστία μόλυνσης που είχε δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο κτίριο παράλληλα με την μετατροπή του κτιρίου σε ορμητήριο παρανομίας (Γυναίκες….Ναρκωτικά, Δημιουργία ιδιότυπου ξενώνα με 5 ευρώ τη διανυκτέρευση κλπ) ο οποίος μάλιστα βρίσκεται δίπλα ακριβώς από μεγάλο παιδικό σταθμό και ξεσηκώθηκαν μόλις είδαν ότι μαζικοποιούνται οι κοινωνικές μας δράσεις και να οργανώνεται η αγωνιστικότητα της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Πολιτών Παλαιού Φαλήρου εν όψει του γενικότερου ξεσηκωμού ολόκληρης της κοινωνίας.

Γιατί τώρα και υπό τις σημερινές συνθήκες στο συγκεκριμένο κτίριο σκοτεινά κέντρα άρχισαν να ενδιαφέρονται…για την λειτουργία του?

Δηλώνουμε ότι εμείς θα υπερασπιστούμε με κάθε ηθικό και νομικό τρόπο την παρουσία μας στο χώρο αυτό.

Συνεχίζουμε τις δράσεις μας και σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά σε αυτές.  
 
Παραθέτουμε ορισμένα ντοκουμέντα που θα βοηθήσουν τους όποιους ενδιαφερόμενους ότι η αλήθεια δεν μπορεί ούτε να κρυφτεί, ούτε να εμποδιστεί.

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.000 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ 
 

  


 

 

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
 
Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΓΙΑ ΣΑΣ , ΓΙΑ ΜΑΣ....
ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ...
ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ
ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ
ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ...

 


 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License