Αφίσα για 17 Νοέμβρη

Ο αγώνας για την ελευθερία είναι διαρκής!

post image

 

ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

  Σαράντα χρόνια τώρα η αστική δημοκρατία της μεταπολίτευσης συνεχίζει να καταπνίγει και να καταστέλλει τα αιτήματα και τους αγώνες του λαού.

  Φτάσαμε σήμερα η πτώση της χούντας να φαντάζει ως μία απλή εναλλαγή προσώπων του ίδιου συστήματος που συνέχισαν να προωθούν τα ίδια συμφέροντα με διαφορετικά προσωπεία.

  Όπως τότε έτσι και τώρα με το πρόσχημα κάποιας εθνικής σωτηρίας εφαρμόζεται μια πολιτική διαρκούς έκτακτης ανάγκης βάσης της οποίας επιχειρούν και νομιμοποιούν με αλλεπάλληλα αυθαίρετα διατάγματα μία επίθεση στις ελευθερίες και τα κεκτημένα της κοινωνίας.

  Άγρια αντιλαϊκά μέτρα, ιδιώνυμα εγκλήματα, κουκουλονόμους, αύρες, συστηματική προπαγάνδα, λογοκρισία και απολύσεις δημοσιογράφων, διώξεις και βασανιστήρια αγωνιστών από την αστυνομία, ενίσχυση του παρακράτους και γενικευμένη κρατική τρομοκρατία.

  Οι επετειακές φιέστες αποπροσανατολίζουν τον κόσμο και δε χωράνε στις σημερινές συνθήκες.

  Ο αγώνας για την ελευθερία είναι διαρκής!

 

ΔΥΟ, ΤΡΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License