Εκδήλωση Αλληλεγγύης στον Ε.Α.- Τόκυο, Ιαπωνία

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του διεθνούς καλέσματος αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα και σε όσους διώκονται για την ίδια υπόθεση.


Η εκδήλωση διεθνούς αλληλεγγύης θα λάβει χώρα το Σάββατο, 24 Νοέμβρη και τοπική ώρα 19.00μ.μ. (με ελεύθερη είσοδο, όπως σημειώνεται), στο IRREGULAR RHYTHM ASYLUM, στέκι το οποίο βρίσκεται επί της 1-30-12-302 Shinjuku, στην περιοχή Shinjuku-ku του Τόκιο της Ιαπωνίας.

Αν δε μας προδίδει ο αυτόματος μετφραστής (!) θα παραστεί μέλος του ελβετικού KulturZentrum Bremgarten KuZeB, κι επίσης θα μιλήσει ελληνόφωνο άτομο για την αναρχική ομάδα Επαναστατικός Αγώνας αλλά και την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα.

Σχετικοί σύνδεσμοι/Στοιχεία επικοινωνίας: α, β

Διορθώστε – συμπληρώστε. Μας ενδιαφέρει να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

από @ 22/11/2012 2:51 μμ.


Η εκδήλωση οργανώνεται από αναρχικούς-αναρχικές/ αλληλέγγυους-ες στον Ε.Α., στο χώρο του Irregular Rythm Asylum, στην περιοχή Shinjuku του Τόκυο. (http://irregular.sanpal.co.jp/?page_id=2)

Θα διαβαστούν αποσπάσματα από τις προκυρήξεις του Ε.Α. μεταφρασμένα στα ιαπωνικά και θα γίνει μια αναφορά στο  ιστορικό δράσης του Ε.Α. καθώς και στο χρονικό της δίκης. Προκηρύξεις του Ε.Α. έχουν ξεκινήσει ήδη να μεταφράζονται σε συνεργασία με Ιάπωνες συντρόφους και αναμένουμε να ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο. Το Irregular Rythm Asylum θα βοηθήσει στην εκτύπωση της έκδοσης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ξεκινήσουμε με όσους παρευρίσκονται, με banner και συνθήματα να κατευθυνόμαστε προς τον κεντρικό σταθμό της Shinjuku.

 * Ο σύντροφος από την Ελβετία προηγουμένως θα κάνει μια παρουσίαση του KulturZentrum Bremgarten KuZeB του οποίου είναι ενεργό μέλος και στη συνέχεια θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για τον Ε.Α. Η παρουσίαση του συντρόφου δεν έχει σχέση με την εκδήλωση για τον Ε.Α και συμπέφτει την ίδια μέρα λόγω πρακτικών δυσκολιών που προέκυψαν.

 

από _et 22/11/2012 5:12 μμ.


η αλληλεγγύη δε γνωρίζει σύνορα

όταν ετοιμαστεί η έκδοση, θα είναι χρήσιμο να διαδώσετε το νέο και στα ελληνικά ;-)

από @ 23/11/2012 2:34 μμ.


Gnwrizei kaneis an h ekdhlwsh 8a einai sta Iapwnika h an 8a mporei na parakolou8hsei kai kapoios pou de milaei ti glwssa? (px topo8etiseis sta agglika)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License