Εξέγερση στο στρατόπεδο κράτησης μεταναστών στην Κομοτηνή

Το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απ όλα τα κελιά.

Εξέγερση στην Κομοτηνή, στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από το κτίριο βγαίνουν πυκνοί καπνοί,ενώ ακούγονται και ριπές.
Εκτιμάται ότι πρόκειται για εξέγερση. Λένε για 50 συλλήψεις μεταναστών και τραυματισμούς τριών μπάτσων.

από Αντιεξουσιαστική Κίνηση Κομοτηνής 23/11/2012 6:20 μμ.


Από τις 16:30 και για μια ώρα έξω από την σχολή αστυφυλάκων έγινε συγκέντρωση αλληλεγγύης από περίπου 50-60 άτομα.Οι μπάτσοι είπαν ότι οι δικοί τους 2 τραυματίες ειναι στο νοσοκομείο,ενώ τραυματισμένοι ''ελαφρώς'' μετανάστες δέχονται ''φροντίδα'' από γιατρούς εντός της σχολής.Σοβαρές υποψίες για τραυματισμένους σοβαρα μετανάστες αφού οι μπάτσοι με την παρουσία μιας διμοιρίας και δελτάδων δεν επέτρεψαν ούτε αντιπροσωπία που θα ερχόταν σε επαφή με τους μετανάστες για συζήτηση και υποβολή των αιτημάτων τους, ούτε γιατρό και δικηγόρο.Αύριο και πάλι εκεί,στο πλευρό των εξεγερμένων.

από Α 23/11/2012 6:38 μμ.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AAip79MZ_b4#!

από komotineos 23/11/2012 11:42 μμ.


tous exoun 3ipolious olous sto proavlio gia timoria mesa sto kruo!

oloi exoun faei enas enas apisteuftw 3ulo ..

από φόλⒶ 23/11/2012 11:55 μμ.


απο ξένο ειδησεογραφικό αναφέρουν 4 κρατούμενους και 4 σκυλιά τραυματίες των συγκρούσεων.  400 απο τους 550 κρατούμενους διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες κράτησης και ζητούν να ελευθερωθούν ή να σταλθούν πίσω στη χώρα τους, έβαλαν φωτιά σε στρώματα.  Εκτεταμένη χρήση χημικών και ξύλο άγριο απο τους ρανταπλάν του στρατόπεδου συγκέντρωσης.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License