Κάλεσμα στη διαδήλωση ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων

-

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

Μέσα σε συνθήκες γενικευμένης κρίσης, κράτος και αφεντικά συνεχίζουν την επίθεση ενάντια στα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας. Γκρεμίζουν εργασιακά δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί με μακροχρόνιους κοινωνικούς - ταξικούς αγώνες, δημιουργώντας στρατιές ανέργων και υποαπασχολούμενων και βυθίζοντάς μας σε συνθήκες φόβου, εξατομίκευσης, περιθωριοποίησης, αποκλεισμού και κοινωνικού κανιβαλισμού.

 

Ταυτόχρονα ολοένα μεγαλώνει ένα κοινωνικό ρεύμα, στο οποίο ανήκει και η Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης / Πατησίων, που δεν τρέφει αυταπάτες για επίλυση των προβλημάτων μέσα από το ίδιο το πολιτικό σύστημα που τα παράγει και τα διαιωνίζει. Ένα κοινωνικό ρεύμα που προτάσσει την αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση του αγώνα μέσα από συνελεύσεις γειτονιάς, σωματεία βάσης, συλλογικές δομές αντίστασης που χτίζονται από τα κάτω, διεκδικώντας μια κοινωνία ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης.

 

Εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στους συναγωνιστές του Σωματείου Βάσης Ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων (ΣΩ.Β.Α.), στηρίζουμε τη συγκέντρωση ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων, την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη 2012, στις 6 μ.μ., στα Προπύλαια και καλούμε στη διαδήλωση που θα ακολουθήσει.

 

ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΝΕΟΛΑΙΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ,

ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

 

Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης / Πατησίων

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License