Εικόνες και video από τη μεγάλη πορεία των εργαζομένων στο Ταχ. Ταμιευτήριο

Εντυπωσιακές εικόνες συμμετοχής. Εργαζομένες μητέρες με τα μωρά τους. Εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα. ΟΛΟΙ ήταν εκεί. Οι εργαζόμενοι στο Τ.Τ. δώσανε την απάντησή τους στα σχέδια της κυβέρνησης.

 

 

Εντυπωσιακό σε όγκο ήταν το συλαλλητήριο των εργαζομένων στο Ταχ. Ταμιευτήριο αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι είναι οι τελευταίοι στο τραπεζικό κλάδο που συνεχίζουν να βγαίνουν μαζικά στους δρόμους. Είναι πραγματικά μετρημένες στα δάχτυλα οι περιπτώσεις τόσο μεγάλης συμμετοχής σε πρωτοβάθμιο σωματείο.

Μαζική ήταν και η συμμετοχή στην απεργία η οποία άγγιξε το 100%. Οι εργαζόμενοι στο Τ.Τ. κράτησαν κλειστό το κέντρο για πάνω από 4 ώρες. Οι εικόνες από τη συμμετοχή  του κόσμου είναι εντυπωσιακές. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, εργαζόμενες μητέρες με τα μωρά τους, συμαβσιούχοι και μόνιμο προσωπικό, όλοι ήταν εκεί.

Το παρασκήνιο για το Τ.Τ. έχει αναφερθεί εδώ :

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1443185

 

Δείτε το σχετικό video και στιγμιότυπα από τον όγκο της πορείας (από το 6:35 και μετά η πορεία) εδώ : 

http://www.youtube.com/watch?v=9NgNK6bWj0M&feature=youtu.be

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License