Ανακοίνωση για τα γεγονότα στη Villa Amalias

Οι καταλήψεις είναι εικόνα από το μέλλον, ποιός τις φοβάται ?

Μπροστά στην επέκταση της καταστολής και με αστεία εφευρήματα που προσβάλουν τη νοημοσύνη μας, μπάτσοι, εισαγγελείς και δημοτικοί υπάλληλοι παραβίασαν την κατάληψη προσάγοντας 8 ανθρώπους. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν, μια δεκάδα καταλήψεις έχουν εκκενωθεί βίαια με παρόμοιο τρόπο, “ανώνυμη καταγγελία “.

 

Και αυτή τη φορά το παραμύθι τους δεν περνάει πουθενά.

 

Από τις 7 το πρωί το κρατικό ΑΜΠΕ (Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων) μετέδιδε την είδηση της εισβολής  με 3 παραγράφους, η δεύτερη έλεγε “Η επιχείρηση γίνεται παρουσία εισαγγελέα, μετά από καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών.”

Προφανέστατα, ο δημοσιογράφος-συντάκτης δεν είχε ιδέα αλλά τσίμπλες στα μάτια τόσες που αβίαστα μετέφερε την μπατσική-κρατική αιτιολογία. Αγνοεί ακόμη πως 4 στενά παραπέρα γίνεται διακίνηση μπροστά στα μάτια των μπάτσων των ΜΑΤ στην Τοσίτσα? Να του κάνουμε μιά καταγγελία να το δει? Αγνοεί πως η πρεζόπιατσα μεταφέρεται ενίοτε 5 στενά παραπέρα ώστε πάλι οι μπάτσοι να την ελέγχουν ?

 

Και οι συνάδελφοί του οσφιοκάμπτες των υπόλοιπων μέσων αναπαρήγαγαν την είδηση !

Αδιάψευτος κριτής το video που τράβηξαν οι μπάτσοι μέσα στην κατάληψη

https://www.youtube.com/watch?&v=MDB-mEl-BzI

 

 

 

Οι 6 Ελληνες και οι 2 Γερμανοί σύντροφοι που φιλοξενούνταν εκεί έχουν συλληφθεί και παραπέμπονται στην Ευελπίδων για τα περαιτέρω την Παρασκευή στις 10:30

Το έργο τόχουμε ξαναδεί, κατηγορίες πέρα από κάθε λογική, μπάτσοι ψευδομάρτυρες και λοιδορίες από τους προστάτες του “κράτους” με εξοντωτικούς όρους εγγύησης.

 

Το κτίριο της κατάληψης χτισμένο το 1860, άλλοτε γυμνάσιο αλλά παρατημένο εδώ και 22 χρόνια λόγω σοβαρών  βλαβών από το σεισμό της Πάρνηθας, έχει μεταβιβαστεί από τον ΟΣΚ στη δήμο του Καμίνη. Λεφτά δεν βρέθηκαν ποτέ για να επισκευαστεί, βρέθηκαν όμως πολλοί να το βάλουν στο χέρι, αλλά δεν τους πέρασε. Η κατάληψη στέγασε πλήθος αντιεμπορευματικών, αντιφασιστικών, αντικρατικών ομάδων,κινήσεων και εκδηλώσεων, προσφέροντας στην κοινωνία. Οι καταληψίες το επισκεύασαν, το έκαναν βιώσιμο, κάλεσαν κόσμο, το μοιράστηκαν, το παραχώρησαν σε ομάδες….Δεν το οικειοποιήθηκαν όπως διαδίδουν καθεστωτικά μέσα από το πρωί της Πέμπτης.

 

Με αυτη την ανάρτηση εκφράζουμε σαν συλλογικότητα την πλήρη υποστήριξή μας στα μέλη της κατάληψης και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων χωρίς καμιά κατηγορία.

Στοχοποιούμε ευθέως τον Καμίνη σαν ηθικό αυτουργό της καταστολής που έχει απλωθεί στην πόλη και με κάθε ευκαιρία φροντίζει να συντριβεί κάθε αντιεμπορευματική, πολιτισμική και κοινωνική παρέμβαση.

Στοχοποιούμε ευθέως τον υπουργό μπάτσων Δένδια που χρησιμοποιεί ψεύδη για να στηρίξει την πολιτική καταστολής που επιβάλει με τους υφισταμένους του στο σύνολο της κοινωνίας.

Η αγαστή συνεργασία των δύο, χτισμένη πάνω σε πολιτικές συμμαχίες που στηρίζουν την ιδιότυπη ντόπια χούντα, διανθισμένη με μπόλικο χρήμα και παρεμβάσεις από τα κοράκια του real estate, επιδιώκει την παράδοση της πόλης στους γνωστούς φασίστες-μπράβους με κομματικό μανδύα.

Θα μας βρουν απέναντί τους

 

H συλλογικότητα του "εργασιακού δελτίου"

https://ergasiakodeltio.wordpress.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License