Κάτω τα χέρια από τη Βίλλα, ρουφιάνοι!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΛΑ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!

post image

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ!


Δεν περιμένουμε τίποτα από τους μηχανισμούς και τις δομές του ελληνικού κράτους, και της "Δημοκρατίας" που αυτό επαγγέλεται. Οι σημερινές συλλήψεις στην Ιστορική κατάληψη της Βίλλας Αμαλίας, καθώς και η συνεχιζόμενη περικύκλωση του κτηρίου, άλλο λόγο δεν έχουν παρά να μας δείξουν, πώς πράγματι ένας κόσμος, τελειώνει πλέον,και μάλιστα,με μεγάλες ταχύτητες! Αυτός ο κόσμος δεν είναι άλλος παρά ο κόσμος μιάς κατ'επίφαση "Δημοκρατίας" και το τέλος του αναδεικνύει ,σε όλο του το μεγαλείο, το κράτος έκτακτης ανάγκης,ως ένα ακόμα βήμα πρός τον νέο ολοκληρωτισμό. Φυσικά  το κράτος καθώς και ο υπουργός Δημόσιας Καταστολής, επενδύουν πολλά σε αυτή την κίνηση!  Επενδύουν σε μιά  επίδειξη δύναμης ,καθώς μέρα με την ημέρα αποδεικνύεται περίτρανα, πώς ο ελευθεριακός χώρος και τα μορφώματα του, πολιτικά , κοινωνικά και πολιτιστικά, είναι η μόνη ανταγωνιστική και πραγματικά ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ δύναμη, στα σχέδια της κυριαρχίας,τόσο τοπικά, όσο και παγκόσμια, οπότε προσπαθούν με τέτοιους παλικαρισμούς, να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν τους αγωνιζόμενους.

Πάρα πολλά χρόνια η Βίλλα στάθηκε μιά πολιτική,κοινωνική και πολιτιστική προμετωπίδα-σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα!Αυτή η ιδιαίτερη σημασία της Βίλλας Αμαλίας έχει αποτέλεσει στόχο φασισιτικών επιθέσεων.Οι "υπόγειες" σχέσεις της επίσημης καταστολής ,και του νεοναζισμού ολοκληρώνουν την "κατάσταση εξαίρεσης".  Ο Ολοκληρωτισμός είτε στήν νεοναζιστική-φασιστική, είτε στήν επίσημη κρατική μορφή του, μας βρίσκει και θα μας βρεί, ΟΛΟΥΣ, απέναντί του!

Ας γνωρίζει η Κυριαρχία ,πώς η επιδίωξη για μια ελεύθερη κοινωνία, δεν φιμώνεται, από καμιά καταστολή, όπως δεν φιμώνεται και δεν καταστέλλεται τα πάθος για έναν κόσμο πέρα από τον ΕΛΕΓΧΟ!  ΟΠΟΤΕ...ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ...

100,1000,10000 Καταλήψεις

Ενάντια σε ένα κόσμο οργάνωμενο θλίψης!

Αλληλεγγύη σε όλους τους αυτοοργανωμένους χώρους!

ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License