Κινημα Δεν Πληρωνω: Κατω τα χερια απο τη βίλλα Αμαλίας

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ TΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ! Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ

 

Το κράτος στην προσπάθεια του να φιμώσει κάθε φωνή αντίστασης και διαμαρτυρίας απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, που βιώνει ολόκληρη η κοινωνία, προέβη σε   αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης της Βίλλας Αμαλίας.
Με αστείες προφάσεις, που δεν πείθουν κανένα, συνέχισε στην ίδια κατασταλτική λογική που εφάρμοσε στην περίπτωση της Δημοτικής αγοράς της Κυψέλης, του Κοινωνικού Πολιτιστικού κέντρου της Λαμπηδόνας και αλλού.
Είναι η ίδια λογική που οδηγεί το κράτος των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζιτών  να επιτίθεται με συνεχείς δικαστικές διώξεις και αγωγές στο Κίνημα Δεν Πληρώνω, ιδιαίτερα στον τομέα της ΔΕΗ και των διοδίων.
Κάθε μορφή αντίδρασης πρέπει να παταχθεί προκειμένου να περάσουν ανενόχλητα τα σκληρά μνημονιακά μέτρα εξόντωσης του λαού.
 Με την θεωρία των δύο άκρων χτυπούν πάντα το ένα άκρο, αυτό που έχει ταχθεί με τη μεριά των λαϊκών συμφερόντων. Και είναι φυσικό μιας και το άλλο άκρο είναι ταυτόσημο με το ίδιο το καπιταλιστικό κράτος και τους οποιουσδήποτε μηχανισμούς του.
Πρέπει όλοι να αποκρούσουμε τις επιθέσεις του κράτους ενάντια σε οποιονδήποτε στέκεται εμπόδιο στα σχέδια εξανδραποδισμού ολοκληρου του λαού.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ TΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License