Η πρωτοβουλία Νέας Σμύρνης ενάντια στο φασισμό ρατσισμό κρατική καταστολή καταδικάζει τη κρατική εισβολή στον ιστορικό ελεύθερο κοινωνικό χώρο Βίλα Αμαλίας που εδώ και 22 χρόνια αποτελούσε ένα ζωντανό κύτταρο στο άρρωστο  κοινωνικό σώμα του συστήματος.

Η κατάληψη της Βίλας είναι σημείο αναφοράς και ορόσημο για μια ολόκληρη γενιά,  ένα πολύχρονο παράδειγμα αυτοοργάνωσης και αυτοδιαχείρισης.

Η συντονισμένη προσπάθεια της κρατικής μηχανής να χτυπήσει τη κατάληψη με τη γελοία πρόφαση της ανομίας και της διακίνησης ναρκωτικών την ίδια ώρα που λίγα στενά πιο κάτω σφάζονται συνάνθρωποι μας από τις φασιστικές συμμορίες και ναρκωτικά διακινούνται ελεύθερα στις γνωστές πιάτσες. Έτσι αποδεικνύεται για άλλη μία φορά η κάλυψη που παρέχει το κράτος στα παρακρατικά σκυλιά του.  

Είμαστε αλληλέγγυοι σε όλους τους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους θεωρώντας τους εστίες αντίστασης και αναπόσπαστο κομμάτι του ευρύτερου κινήματος και του αγώνα εναντία στον καπιταλιστικό  ολοκληρωτισμό και κάθε προσπάθεια να χτυπηθούν θα μας βρει απέναντι 

Άμεση απελευθέρωση στους συλληφθέντες

Αλληλεγγύη στην κατάληψη  Βίλα Αμαλίας

  http://antifaneasmyrni.blogspot.gr/

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License