μοιρασμα κειμενου στην καβαλα για την Villa Amalias

σε ολες τις καταληψεις.

Σήμερα Κυριακή 23/12 το πρωί στα πλαίσια της πανελλαδικής δράσεις αλληλεγγύης για την villa Amalias, έγινε παρέμβαση από συντρόφους του Αυτόνομου Στεκιού και της κατάληψης Βύρωνος 3 με μοίρασμα κειμένου στην κεντρική αγορά της πόλης. μοιράστηκε η ανακοίνωση της Villa Amalias καιθως και το παρακατω κειμενο:

 

 

Όσο σπέρνουν φόβο, τόσο θα θερίζουν οργή

Χθες, Πέμπτη 20/12, μπάτσοι, δικαστές και διάφοροι άλλοι παρατρεχάμενοι του φασιστικού-κρατικού μηχανισμού εισέβαλαν στην κατάληψη Βίλλα Αμαλίας, που εδώ και 22 χρόνια λειτουργεί ως ελεύθερος - αυτοδιαχειριζόμενος χώρος στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μας ενδιαφέρει να σχολιάσουμε τα γελοία προσχήματα για την εισβολή και τα «ευρήματα» της έρευνας, τα οποία αποτελούν εντέλει και ηθικά νόμιμα εργαλεία αυτοπροστασίας στην επίθεση που ο Δένδιας και οι προϊστάμενοι του έχουν εξαπολύσει ενάντια στους εργαζόμενους και την κοινωνία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι επιτέθηκαν σε μία εναλλακτική πρόταση οργάνωσης, που στον καιρό του μνημονιακού κανιβαλισμού ενοχλεί τους δυνάστες μας αφάνταστα.

Εάν ως νομιμότητα εννοούν την βίαιη φτωχοποίηση που επιβάλλουν στο μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού, την ύπουλη προώθηση φασιστικών αντιλήψεων, τα χαράτσια, τις αυτοκτονίες απόγνωσης, τον αυταρχισμό και το μέλλον μας να είναι έρμαιο στα χέρια των τοκογλύφων αφεντάδων τους… τότε ναι! Οι κοινωνικοί-ταξικοί αγώνες και οι χώροι αυτό-οργάνωσης αποτελούν «εστίες ανομίας». Εστίες που θα ανάβουν όλο και πιο έντονα και θα διαδίδονται όλο και περισσότερο και σε άλλα κομμάτια του πληθυσμού που στην κυριολεξία στενάζει. Η επίθεση στην Βίλλα Αμαλίας δεν είναι υπόθεση που πρέπει να αφορά μόνο τους αντι-εξουσιαστές. Είναι ένα ακόμη επεισόδιο στον οικονομικό, πολιτικό και νέο-φασιστικό πόλεμο που έχουν κηρύξει ενάντια σε όλους μας.

Αλληλεγγύη στην Βίλλα Αμαλίας.
Να τους ταράξουμε στην ανομία της αλληλεγγύης, της
αυτό-οργάνωσης, της συντροφικότητας, του αγώνα και της αξιοπρέπειας.


Αυτόνομο Στέκι Καβάλας.
Κατάληψη Βύρωνος 3

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License