Ανακοίνωση Συμπαράσταση για τη Βίλα Αμαλίας

Ο στόχος τους είναι: Κάθε αντίσταση, Κάθε δημιουργία, Κάθε ελεύθερος άνθρωπος, Κάθε πρωτοβουλία που αμφισβητεί τα φασιστικά τους ιδεώδεις.

Ανακοίνωση Συμπαράσταση της Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης Νέας Σμύρνης
για τη Βίλα Αμαλίας

Κάτω τα Ξερά σας από τη Βίλα Αμαλίας

 Η εισβολή των δυνάμεων Καταστολής με το πρόσχημα της ανομίας στη Βίλα Αμαλίας,δείχνει ξεκάθαρα πια την επιθυμία της κυβέρνησης να επιτεθεί και να καταπνίξει κάθε ελεύθερο κοινωνικό χώρο.
 Η επικοινωνιακή λάσπη που "έπεσε"  από όλα τα ΜΕΕ ενάντια σε ένα στέκι ελευθερίας αποκαλύπτει τα σχέδιά τους.
 Για περισσότερα από 20 χρόνια η Βίλα Αμαλίας ήταν και είναι κοιτίδα αντίστασης και δημιουργίας, για κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο.
 Με τη δράση της βοηθούσε ώστε να αντιληφθούμε και να οργανώσουμε τη ζωή μας διαφορετικά, μακριά απ' τη βαρβαρότητα και τον εκφασισμό που μας προτείνουν τα διάφορα λαμόγια.

Ο στόχος τους είναι:
Κάθε αντίσταση,
Κάθε δημιουργία,
Κάθε ελεύθερος άνθρωπος,
Κάθε πρωτοβουλία
που αμφισβητεί τα φασιστικά τους ιδεώδεις.

Θα μας βρουν μπροστά τους,

Θα βρουν μπροστά τους όλους εμάς που αυτό-οργανωνόμαστε σε πυρήνες αλληλεγγύης, σε κοινωνικά ιατρεία, σε κοινωνικές κουζίνες, σε πολιτιστικές και μαθησιακές δράσεις (κ.ά).

 Όλους εμάς που βρισκόμαστε με τις δράσεις μας, απέναντι στο life style  που μας προτείνουν οι "δήθεν"οι  "επαγγελματίες φιλάνθρωποι".
Αλληλεγγύη στη Βίλα Αμαλίας και τους 8 διωκόμενους αγωνιστές

Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις και τους αυτό-διαχειριζόμενους χώρους

Αυτοδιαχείριση - Αυτό-οργάνωση - Άμεση Δημοκρατία

Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Νέας Σμύρνης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License