Καλλιθέα: Αλληλεγγύη στη Villa Amalias

Οι καταλήψεις στεγάζουν τα όνειρά μας, ώσπου να γίνουν πραγματικότητα.... Ο φόβος που σπέρνουν είναι δικός τους...

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Villa Amalias

 

Καταδικάζουμε τη φασίζουσα έφοδο του κράτους καταστολής στον κοινωνικό χώρο Βίλα Αμαλίας.

 

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το καθεστώς δεν ικανοποιείται με τις καθημερινές απολύσεις, τις χιλιάδες αυτοκτονίες και την εξαθλίωσή μας. Στην προσπάθειά τους να κάμψουν κάθε αντίσταση θέλουν να καταστείλουν και τους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους, όπου χτίζονται οι συνειδήσεις απέναντι στην κοινωνία της οργανωμένης σήψης.

 

Η Βίλα Αμαλίας είναι ένας ελεύθερος αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος που αντιστέκεται τα τελευταία 22 χρόνια, στηρίζοντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις, τους μετανάστες που δέχονται επιθέσεις από τις φασιστικές συμμορίες, οργανώνει συναυλίες, συζητήσεις και δράσεις που αποτελούν κοιτίδα και παράδειγμα ανταγωνιστικού μοντέλου στην καρδιά του μητροπολιτικού κέντρου. Είναι το εμπόδιο στη μετατροπή των γειτονιών μας σε μοντέρνες φυλακές μίσους και κοινωνικού κανιβαλισμού.

 

Οι ελεύθεροι κοινωνικοί χώροι είναι οργανικό κομμάτι αντίστασης και αυτοοργάνωσης του κινήματος. Η ύπαρξή τους είναι αναγκαία για τη μάχη ενάντια στο φασισμό και το σύγχρονο ολοκληρωτισμό.

Οι καταλήψεις στεγάζουν τα όνειρά μας, ώσπου να γίνουν πραγματικότητα....

 

Ο φόβος που σπέρνουν είναι ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ...

 

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License