ανακοινωση-καταγγελια για τη βίλλα

από ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ 24/12/2012 11 μμ.

ανακοινωση-καταγγελια για τη βίλλα


       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  -  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

Η επίθεση του κράτους στη Βίλλα  Αμαλίας είναι επίθεση ενάντια στους ελεύθερους χώρους, ενάντια  στα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα . Η Βίλλα επί 22 χρόνια είναι χώρος πολιτικής και πολιτιστικής παραγωγής αντιεξουσιαστικών ιδεών και ταυτόχρονα χώρος κινηματικής δράσης.

 

 Το κτύπημα στη Βίλλα μας αφορά όλους και είναι σίγουρο ότι θα είμαστε  αλληλέγγυοι στον αγώνα για την απελευθέρωση της Βίλλας από τις δυνάμεις καταστολής. Σε αυτή την κατεύθυνση  καλούμε κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο ,τον καθέναν και την καθεμιά που σέβεται τον εαυτό του να ενώσει τις αγωνίες του για να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.

 

Ο Δήμος Αθηναίων ,η τρικομματική κυβέρνηση ,ο Πρωθυπουργός πιστοί στην τακτική του Δόγματος Σοκ ,προσπαθούν να επαναθεμελιώσουν  με ακόμα πιο βάρβαρο τρόπο την κυριαρχία τους πάνω στην κοινωνία πάνω στις ζωές μας . Στο πλαίσιο αυτής της τακτικής εντάσσεται η εισβολή και η κατοχή του κράτους στη  Βίλλα .

 

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ?

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΛΑ  ΑΜΑΛΙΑΣ

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ

 

 

 

 

 

ΚΑΤΑΛΗΨΗ  ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ  (ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ)        

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Τίτλος:

Δημιουργός:

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License