Επίθεση στο δημαρχείο Αθήνας/ Αλληλεγγύη στη Villa Amalias

...

post image

Τη νύχτα της 24ης Δεκεμβρίου, σύντροφοι και συντρόφισσες θελήσαμε να δώσουμε λίγο χρώμα στον άθλιο στολισμό που ο Καμίνης επιφύλαξε στην Αθήνα. Θελήσαμε να του δείξουμε πως η άθλια πολιτική συναλλαγή για την καταστολή της Villa Amalias δε θα περάσει αναπάντητη. Η επιλογή του να χρησιμοποιηθεί ως προκάλυμα για να δείξει ο Σαμαράς στο ακροδεξιό κομμάτι του ακροατηρίου του που λοξοδρομεί προς τη χρυσή αυγή, ότι και αυτός είναι εξίσου φασίστας, θα έχει και το αντίστοιχο κόστος.

Αυτή τη φορά επιλέξαμε ως μέσο τις μπογιές για να επιτεθούμε στη βιτρίνα της δημοτικής διαχείρησης: το δημαρχείο της οδού Αθηνάς.

Η αντίληψη του πολιτικού κόστους που αυτή του η επιλογή θα εχει, προφανώς γίνεται κατανοητή ακόμα και απο τον ίδιο. Και αυτός είναι ο λόγος που η ενέργειά μας πλήρως αποσιωπήθηκε και οι εργαζόμενοι του δήμου κλήθηκαν το ίδιο κιόλας βράδυ των χριστουγένων να περισώσουν τη βιτρίνα του δημαρχειακού prestige, καθαρίζοντας εν μέρει το κτήριο και μαζεύοντας τα τρικάκια που πετάχτηκαν.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ VILLA AMALIAS

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License