Όλοι/ες το Σάββατο στην πορεία αλληλεγγύης στη Villa Amalias

Πορεια αλληλεγγύης


«..Τὸ ζήτημα πιὰ ἔχει τεθεῖ:
Ἢ θὰ ἐξακολουθοῦμε νὰ γονατίζουμε
ὅπως αὐτὸς ὁ δραπέτης
ἢ θὰ σηκώσουμε ἄλλον πύργο ἀτίθασο
ἀπέναντί τους».

Μιχάλης Κατσαρός

Η ακροδεξιάς έμπνευσης (χατήρι στους ΝΑΖΙ) εισβολή στη Villa Amalias είναι πρόκληση για κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο άνθρωπο. Η βροχή ανακοινώσεων που ακολούθησε αυτή την εισβολή με τον κ. Δένδια και την Ν.Δ να ενορχηστρώνουν μια επίθεση εμφυλιοπολεμικού τύπου σε όποιον τολμούσε να καταδικάσει την εισβολή, είναι ενδεικτική της κατηφόρας της ελληνικής κυβέρνησης. Καθόλου δεν εκπλησσόμεθα μιας και η καταστολή και η πειθάρχηση της νεολαίας είναι μέρος του σχεδίου βίαιης πειθάρχησης όλης της κοινωνίας προκειμένουν να επιβληθούν τα μέτρα της φτώχειας και του αυταρχισμού.

Η αλληλεγγύη στην κατάληψη της Villa Amalias είναι αυτονόητη γιατι υπερασπιζόμενοι/ες την πιο παλιά κατάληψη της Αθήνας με την πλούσια πολιτική και κοινωνική-πολιτιστική δράση της , υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όλων μας στην αυτοδιαχείριση της  ζωή μας και ταυτόχρονα χτίζουμε ένα ανάχωμα στο Ναζισμό

Όλοι/ες στην πορεία αλληλεγγύης στη Villa Amalias, το Σάββατο 29/12, στα Προπύλαια  στις 12

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


Ο καθένας και η καθεμιά έχει 1000 λόγους για να υπερασπιστεί τη Βίλλα κι ευρύτερα τις καταλήψεις που δοκιμάζονται από την καταστολή στο σύνολό τους. Δεν χρειάζεται να λέει κανείς ψέμματα, να διαγράφει την ιστορία των καταλήψεων και να την παρουσιαζει με βαση τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τα συμπλέγματά του. Η πιο παλιά καταληψη στην Αθήνα και όχι μόνο, είτε αρέσει στο Δίκτυο είτε όχι, είναι η Κατάληψη της Λέλας Καραγιάννη 37. Τέλος.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License