ενημέρωση από την χθεσινή εκδήλωση για την Villa στην πλ.Βικτωρίας

τίποτα δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται... όλοι και όλες αύριο σάββατο στην πορεία, 12 πμ Προπύλαια

Έκατοντάδες άνθρωποι (σύντροφοι-ισσες αλλά και αλληλέγγυοι-ες γείτονες-ισσες της Βίλας), συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στην πλατεία Βικτωρίας στην εκδήλωση Αλληλεγγύης για την Κατάληψη Villa Amalias. Η εκδήλωση διήρκησε για πάνω από 3 ώρες και κατά τη διάρκεια της, διαβάστηκαν κείμενα από την μικροφωνική, μοιράστηκαν χιλιάδες κείμενα, πραγματοποίηθηκε η θεατρική παράσταση Mistero Buffo από τους Τσιριτσάντσουλες και προβλήθηκαν βίντεο από και για την Villa. 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αυθόρμητη διαδήλωση (που ακολουθούταν και από μια μίνι μοτο-πορεία συντρόφων) η οποία κινήθηκε μέσω της οδού Πατησίων ως το Πολυτεχνείο, όπου και πραγματοποίηθηκε συνέλευση για την συνέχεια των δράσεων αλληλεγγύης.

τίποτα δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται...

η Villa Amalias Κατάληψη θα μείνει!

 


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΡΑ ΕΔΩ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License