Νεότερα για την κατάσταση υγείας του συντρόφου Π.Αργυρού

Νεότερα για την κατάσταση υγείας του συντρόφου Π.Αργυρού

Την Τρίτη το απόγευμα ο σύντοφος Παναγιώτης Αργυρού μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο ιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού από τα υπόλοιπα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Ο σύντροφος έχασε τις αισθήσεις του λίγο μετά το πέσιμό του από το κρεβάτι.

Από το ιατρείο του Κορυδαλλού μεταφέρθηκε στο Τζανειο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με δυο αιματώματα στο κεφάλι. Το ένα αιμάτωμα αφαιρέθηκε χειρουργικά ενώ το δεύτερο οι γιατροί περιμένουν να το απορροφήσει ο οργανισμός του.

Την Τετάρτη το μεσημέρι ο Παναγιώτης μεταφέρθηκε στην εντατική στο Θριάσιο όπου θα παραμείνει σε καταστολή για την επόμενη εβδομάδα ενώ οι γιατροί κρίνουν τα δύο επόμενα εικοσιτετράωρα κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

 

Για την πορεία της υγείας του συντρόφου θα υπάρξει ενημέρωση μόλις υπάρξουν νεότερα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License