«Κουρή χρωστάς παντού και δεν μας δίνεις μία, μέσα θα σε χώσουμε τέρμα η κοροϊδία»

Συνεχίζοντας τον δίκαιο αγώνα μας για την καταβολή των χρωστούμενων μισθών και των αποζημιώσεών μας από τον επιχειρηματία Ανδρέα (Μάκη) Κουρή, ιδιοκτήτη των Metropolis και του ομίλου MAD, προχωρήσαμε σε νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα Metropolis στη Σταδίου 44 κατά το πρωτοχρονιάτικο εορταστικό διήμερο, την Κυριακή 30 και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου.

 

Συνεχίζοντας τον δίκαιο αγώνα μας για την καταβολή των χρωστούμενων μισθών και των αποζημιώσεών μας από τον επιχειρηματία Ανδρέα (Μάκη) Κουρή, ιδιοκτήτη των Metropolis και του ομίλου MAD, προχωρήσαμε σε νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα Metropolis στη Σταδίου 44 κατά το πρωτοχρονιάτικο εορταστικό διήμερο, την Κυριακή 30 και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου. 

 
Οι συγκεντρώσεις αυτές ακολούθησαν ανάλογες που προηγήθηκαν την προπαραμονή και παραμονή των Χριστουγέννων, προκειμένου να ενημερώσουμε εκατοντάδες περαστικούς και πελάτες για το την πορεία του αγώνα μας και να τους εξηγήσουμε ότι για κάθε CD, DVD ή βιβλίο που αγοράζουν εμείς δεν λαμβάνουμε ούτε ένα ευρώ από αυτά που μας οφείλονται. Και αυτή τη φορά, οι υποψήφιοι πελάτες στάθηκαν δίπλα μας και ήταν αυτοί που με τη στάση τους μας βοήθησαν να πετύχουμε ένα ισχυρό πλήγμα στην εργοδοσία και στους παρατρεχάμενους της. 
 
Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου δεν διαδηλώσαμε μόνο για τα δίκαια αιτήματά μας, αφού περιφρουρήσαμε και την απεργία που είχε κηρυχτεί από τους εμποροϋπάλληλους ενάντια στην επιχειρούμενη κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Έτσι, υποδεχτήκαμε και την απεργιακή πορεία των εργαζόμενων στο εμπόριο που κατέληξε μπροστά στο Metropolis. 
 
Η σημερινή σύλληψη του Ανδρέα (Γιώργου) Κουρή για χρέη προς το Δημόσιο, ξαδέλφου του ιδιοκτήτη των Metropolis του Ανδρέα (Μάκη) Κουρή θεωρούμε ότι είναι απλώς η αρχή για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης σε ότι αφορά και τον δικό μας εργοδότη για τα χρέη του προς εμάς και προς το Δημόσιο. Λόγος για τον οποίο θα συντελέσουμε στην εισαγγελική έρευνα που έχει ξεκινήσει εις βάρος του με στοιχεία που θα δώσουμε πολύ σύντομα στη δημοσιότητα. 
 
Και, απλά, επιβεβαιώνει μερικά από τα συνθήματα που έχουμε βροντοφωνάξει κατά τη διάρκεια του αγώνα μας: «Όχι δεν ζητάμε ελεημοσύνη , Κουρή θα βρεις μπροστά σου τη δικαιοσύνη», «Λαμόγιο είσαι Κουρή σαν όλο σου το σόι, κατάφερες και κράτησες όλο το σκυλολόι», «Κουρή χρωστάς παντού και δεν μας δίνεις μία, μέσα θα σε χώσουμε τέρμα η κοροϊδία», «Σε ψάχνει εισαγγελέας ,σε ψάχνει αστυνομία, Κουρή είσαι βουτηγμένος μες στη παρανομία», «Κλέφτη Κουρή απατεώνα εμείς θα τον κερδίσουμε το δίκαιο αγώνα». 
 
Απολυμένοι/ες στα καταστήματα Metropolis

* Ακολουθoύν φωτογραφίες από τη συγκέντρωση: 


 
 
 
 
 
 

11.000 ευρώ πρόστιμο και καθάρισες.

Καλές τιμές για καθεστωτικούς από το ελληνικό κράτος :

"Ποινή φυλάκισης 4 ετών, με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 11.000 ευρώ επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον Ανδρέα Γ. Κουρή για την κατηγορία της μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών.

Ο Ανδρέας Κουρής συνελήφθη την Πέμπτη από αστυνομικούς της Δίωξης οικονομικού εγκλήματος για χρέη περίπου 9 εκατομμυρίων ευρώ του τηλεοπτικού σταθμού ALTER από μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών."

http://www.nooz.gr/autodioikisi/fulakisi-4-eton-me-trieti-anastoli-gia-ton-andrea-kouri

Με λίγα λόγια , ο Κουρής έφαγε ένσημα αξίας 9.000.000 και πλήρωσε πρόστιμο 11.000 ......

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License