Σαντιάγο, Χιλή: Μπόμπα στα γραφεία της εταιρείας Agrosuper

.

post image

 

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της εταιρείας Agrosuper στις 23.30 η ώρα της 2ας Γενάρη 2013, στη συμβολή των οδών 18 και 10 Ιούλη στη συνοικία του κεντρικού Σαντιάγο. Μετωπική επίθεση στην μπουρζουαζία και στους υποστηρικτές της.

Επιλέξαμε ως στόχο τη συγκεκριμένη εταιρεία, ιδιοκτησίας του Γκονσάλο Βιάλ, επιχειρηματία που έκανε μεγάλη μπάζα κατά τη διάρκεια της δικτατορίας του Πινοσέτ, μιας κι είναι αυτή που κουμαντάρει την αγροκτηνοτροφική βιομηχανία στη Χιλή. Χαιρετίζουμε την αποφασιστική και μαχητική στάση του πληθυσμού της Φρεϊρίνα, που αντιστέκονται στη βιτσιόζικη γουρουνόπολη του Βιάλ.

Η μπόμπα και τα θραύσματά της είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα για πάρτη σου, Βιάλ: «Σε έχουμε στην μπούκα».

Στα πέντε χρόνια απ’ το χαμό του γουεϊτσάφε, πολεμιστή Ματίας Κατριλέο. Ο θάνατός σου δεν ήταν εις μάτην: Μίσος κι εκδίκηση για τους μπάτσους δολοφόνους!

Λευτεριά στους κρατουμένους της «υπόθεσης σεκιούριτι»

Εμπρηστικές Ταξιαρχίες Μαουρίσιο Μοράλες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License