Και μετά εμείς είμαστε οι άνομοι καταληψίες

Από μαρτυρία κατοίκου εδώ και 2 ώρες τουλάχιστον η πόρτα της κατάληψης επί της οδού Αχαρνών παραμένει ανοιχτή με τους ένστολους του κράτους να έχουν ανάψει φωτιά εντός της αυλής και χωρίς την εμφανή παρουσία δημοτικών υπαλλήλων.

Έχουμε ξαναγράψει για την παραβίαση του χώρου από τους μπατσοφύλακες του κτηρίου, δήθεν δημοτικούς υπαλλήλους και περίεργους τύπους με πολιτικά, αλλά και για την εθελοτύφλωση του "ιδιοκτήτη" Δήμου Αθηναίων και κ. Καμίνη, που κόπτονται για τη νομιμότητα των κινήσεών τους και τη σταθεροποίηση της ομαλότητας του κοινωνικού ιστού του Δήμου Αθηναίων, αλλά που προφανώς αυτό ισχύει μόνο στο φαίνεσθαι, στα χαρτιά και για αυτούς που βρισκόμαστε στην αντίπερα όχθη από αυτούς και τους προϊσταμένους τους, το κράτος. Ας βγει ο "αξιότιμος" κ. Μαθιουδάκης (Προϊστάμενος Δ/νσης Διοίκησης και Αποκέντρωσης του δήμου) να μας απαντήσει υπό ποια διαδικασία τα κλειδιά που του παραδόθηκαν, ως παρόντα υπεύθυνου για το κτήριο, μετά το τέλος της έρευνας της 20ης Δεκεμβρίου, έχουν μεταβιβαστεί και στην αστυνομία, η οποία αλωνίζει εντός του χώρου της κατάληψης; Ας αναλογιστεί ο καθείς τις ευθύνες και τις κυρώσεις που επέρχονται αυτών.

Τίποτα δε θα μείνει αναπάντητο
Η Villa Amalias κατάληψη θα μείνει

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License