Σήμερα, λίγο μετά τις 4μμ, σύντροφοι και συντρόφισσες, φίλες και φίλοι της κατάληψης Βίλα Αμαλίας παρεμβήκαμε μαζικά στο εσωτερικό του σταθμού μετρό της Δάφνης ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης σε όλες τις καταλήψεις και τα στέκια που το τελευταίο διάστημα βάλλονται από τη συγκυβέρνηση, τις κατασταλτικές δυνάμεις, το δήμο Αθηναίων, τα ακροδεξιά κατακάθια και τους τσανακογλύφτες δημοσιογράφους.

Μοιράσαμε εκατοντάδες κείμενα, αναρτήσαμε πανώ, ενώ για ένα τέταρτο περίπου καταλάβαμε το σταθμαρχείο διαβάζοντας απ' τα μικρόφωνα το κείμενο για την πορεία αλληλεγγύης (Σάββατο 12/01, Προπύλαια) στις καταλήψεις, τα στέκια και τις αυτοοργανωμένες δομές αντιπληροφόρησης.

Είμαστε και θα είμαστε εδώ.&-

από επιβάτης 08/01/2013 7:28 μμ.


Αντίστοιχες παρεμβάσεις έγιναν τις ίδιες ώρες απο 80 συντρόφους/-ισσες στους σταθμούς της Ομόνοιας και του Συντάγματος

από Μπράβο! 08/01/2013 7:31 μμ.


Εξαιρετική κίνηση! Όσο πλησιαζουμε προς 12 Γενάρη τόσο πρέπει να εντείνεται η διαδοση και η προώθηση της κινητοποίησης! Με όλους τους δυνατούς τρόπους πρέπει να κάνουμε ιστορική την 12 Γενάρη!

από φίλος της βίλα αμαλίας 08/01/2013 8:18 μμ.


η κίνησή μας αυτή έγινε σε συντονισμό με τους συντρόφους και τις συντρόφισσές μας που έδρασαν στους σταθμούς Σύνταγμα και Ομόνοια στα πλαίσια της Εβδομάδας Πανελλαδικών Δράσεων Αλληλεγγύης ενάντια στη καταστολή της Κατάληψης Villa Amalias, την αστυνομική-μηντιακή επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ ενάντια στον 98 FM [ 1 | 2 ] το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΑΣΟΕΕ και στους μετανάστες-μικροπωλητές στην Αθήνα, ενάντια στην φασιστική-παρακρατική επίθεση στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Xanadu στην Ξάνθη, ενάντια στην επέλαση του κοινωνικού εκφασισμού και του σύγχρονου ολοκληρωτισμού.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License