Παρέμβαση στο μετρό της Ομόνοιας και του Συντάγματος.

Παρέμβαση στο μετρό της Ομόνοιας και του Συντάγματος στα πλαίσια της Εβδομάδας Πανελλαδικών Δράσεων Αλληλεγγύης

post image

Σήμερα, λίγο μετά τις 4μμ, 80 περίπου σύντροφοι και συντρόφισσες, αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες πραγματοποιήσαμε μαζική παρέμβαση στο εσωτερικό του σταθμού μετρό της Ομόνοιας και του Συντάγματος στα πλαίσια της Εβδομάδας Πανελλαδικών Δράσεων Αλληλεγγύης ενάντια στη καταστολή της Κατάληψης Villa Amalias, στην αστυνομική-μιντιακή επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ και τον αυτοοργανωμένο ραδιοσταθμό ¨ 98 FM- Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής  Έκφρασης¨, στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΑΣΟΕΕ και στους μετανάστες-μικροπωλητές στην Αθήνα, ενάντια στην φασιστική-παρακρατική επίθεση στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Xanadu στην Ξάνθη, ενάντια στην επέλαση του κοινωνικού εκφασισμού και του σύγχρονου ολοκληρωτισμού.

Μοιράσαμε εκατοντάδες κείμενα, πετάξαμε εκατοντάδες τρικάκια, αναρτήσαμε πανό, ενώ για είκοσι περίπου λεπτά, καταλάβαμε το σταθμαρχείο σε κάθε σταθμό, διαβάζοντας από τα μικρόφωνα το κείμενο για την πορεία αλληλεγγύης (Σάββατο 12/01, Προπύλαια) στις καταλήψεις, τα στέκια και τις αυτοοργανωμένες δομές αντιπληροφόρησης καθώς και αποσπάσματα από τις προκηρύξεις της Κατάληψης Villa Amalias, του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού της ΑΣΟΕΕ και του αυτοοργανωμένου ραδιοσταθμού ¨ 98 FM- Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής  Έκφρασης¨.

 

Φωτογραφίες και μερικά μικρά και αποσπασματικά video από την παρέμβαση:

 

http://www.youtube.com/watch?v=JrUwPE-RNPc

http://www.youtube.com/watch?v=hyF2m1jPmyw

https://www.youtube.com/watch?v=Kaum41mMJ68

Εικόνες:

από @ 09/01/2013 3:28 πμ.


από @ 09/01/2013 3:29 πμ.


από @ 09/01/2013 3:30 πμ.


από αριστερη 09/01/2013 12:53 μμ.


Μπράβο ρε παιδιά. Μπράβο σας. Πολύ με συγκινήσατε. Δίνετε ώθηση στην αριστερά να βγει από το καβούκι της και να μη συγχωρεί ΜΑΚΑΛΙΕΣ. Σε αυτό το επίπεδο όλοι οι χώροι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Αλλά δε σκεφτόμαστε. Αν δεν είχατε και αυτή τη μανία να βρίζετε τους μικροαστούς ( όλον τον κόσμο σχεδόν ) ΟΛΗ η κοινωνία θα ήταν μαζί σας! Και μένα μου έρχεται αυτόματο το βρίσιμο αλλά αν δεν έχεις τη συγκατάθεση-συμπραξη του κόσμου ο αγώνας είναι χαμμένος. Από τη στιγμή που κάνατε αυτό το φανταστικό πράγμα σήμερα συνεχίστε να ταρακουνάτε τον κόσμο σε παρόμοιο βαθμό! Χρειάζεται τακτική-στρατιγική. Από τη στιγμή που κοιμάται ΟΡΘΙΑ η αριστερά και εμείς δε μπορούμε να επηρεάσουμε τίποτα, όλο (δυστυχώς) το βάρος το βάρος πέφτει σε εσάς. Ίσως ακολουθήσουμε και οι λιγότερο κοιμισμένοι...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License