Γιάννενα: Δράση αλληλεγγύης σε Βίλα Αμαλίας & Σκαραμαγκά

Δράση αλληλεγγύης σε Βίλα Αμαλίας, Σκαραμαγκά κι όλους τους απελευθερωμένους χώρους

Το απόγευμα της 9η Γενάρη, εν μέσω δριμείας καταστολής στην Αθήνα, περίπου 100 συντρόφια αποφάσισαν να δώσουν μια πρώτη απάντηση οργής, κι επιτέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων με βόμβες χρωμάτων, σε αλληλεγγύη στις καταλήψεις στην Αθήνα που βρίσκονται ακόμη υπό αστυνομικό κλοιό, αλλά και σε αλληλεγγύη προς όλους τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους που χτυπήθηκαν απ’ την καταστολή πρόσφατα (από τη ΔέΛΤΑ έως το Xanadu, και παραπέρα). Κατά τη διάρκεια της δράσης τους, έλουσαν με μπογιά και τον Καλογιάννη, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων, που συνέβη να περνά από το σημείο.

Λευτεριά στους ομήρους της 9ης Γενάρη - Καμία δίωξη για κανένα σύντροφο!

από Αλητης 09/01/2013 9:01 μμ.


Ο Λευτέρης Καλογιάννης βουλευτης παλιος της ΝΔ με συνεχιστη τον υιο του Σταύρο... Μεγαλοιδιοκτήτες της πόλης  τουλάχιστον με δεκάδες ακίνητα και διαπλεκόμενος με παραδοση δεκαετιών. Προφανως με λίγα χρώματα και μερικούς προπυλακισμούς ξεκινά η απαντηση στους ντόπιους ηγετες της ΝΔ και όχι μόνο!

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License