Χτες, 9/1/2013, το πρωί, έγινε ανακατάληψη της Villa Amalias από 93 συντρόφους/ισσες. Οι σύντροφοι, άοπλοι απέναντι σε πάνοπλους αστυνομικούς, κατάφεραν να εισέλθουν στο κτίριο, δίνοντας ένα μάθημα για το τι σημαίνει θάρρος, πείσμα και αποφασιστικότητα. Μέσα σε δύο ώρες και αφού μαζεύτηκε όλων των ειδών το σκυλολόι, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ και ΥΜΕΤ εισέβαλαν στον χώρο της κατάληψης, χωρίς παρουσία εισαγγελέα, εκκενώνοντάς την για ακόμα μία φορά. Οι σύντροφοι αποχώρησαν αξιοπρεπέστατοι με ψηλά το κεφάλι και χωρίς αντίσταση και μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ. Μετά από ώρες «μαγειρέματος» των κατηγοριών και χωρίς ο δήμος να έχει καταθέσει μηνύσεις, παραπέμπονται σήμερα στον ανακριτή με ένα κακούργημα με βάση τον τρομονόμο και τρία πλημμελήματα.

Παράλληλα με την ανακατάληψη της Villa Amalias, λάμβανε χώρα και συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ από άλλους 40 συντρόφους, η οποία είχε την ίδια τύχη και εκκενώθηκε λίγη ώρα αργότερα. Οι σύντροφοι μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

Κι ενώ ο Δένδιας δήλωνε ότι «δεν μπορεί να επιτρέψει στις δυνάμεις της ανομίας και του χάους να ανακόψουν την πορεία της χώρας προς την ανάκαμψη» ετοίμαζε την εκδίκησή του. Στις 3 το μεσημέρι εκκενώθηκε η κατάληψη Σκαραμαγκά και συνελήφθησαν 8 ακόμα σύντροφοι οι οποίοι παραπέμπονται αύριο στον ανακριτή με τρία πλημμελήματα.

Το κράτος εφαρμόζει το δόγμα της «μηδενικής ανοχής» ανοιχτά και απροκάλυπτα, απέναντι σε κάθε αντιστεκόμενο. Οι παραδειγματικού τύπου τιμωρίες δεν μας πτοούν. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

 

ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣ

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ VILLA AMALIAS

και κάθε κατάληψη...

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  10/1/2013

 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 13:00

 

Τυπογραφική κολεκτίβα Rotta

Rotta.espivblogs.net

από καστορας 10/01/2013 2:11 μμ.


Κόσμος μαζεύεται και στην ΓΑΔΑ (αφού τελικά πήγε η εισαγγελέας εκεί) και στην Ευελπίδων.

από τηλ 10/01/2013 2:30 μμ.


Τελικά θα μεταφερθούν ευελπίδων οι σύντροφοι.

απο τηλ συντρόφου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License