Αυτή την ώρα 200+ φοιτητές της ΑΣΟΕΕ έχουν κλείσει το δρόμο φωνάζοντας συνθήματα απέναντι στο στρατό των ΜΑΤ που τους περικλύει καθημερινά. Από το κατειλλημένο έδαφος της ΑΣΟΕΕ στέλνονται μηνύματα αλληλεγγύης στους μετανάστες και στους συλληφθέντες των καταλήψεων που αυτή την ώρα βρίσκονται στα δικαστήρια.

Στη Γενική Συνέλευση των φοιτητών, όπου αποφασίστηκε 2ήμερη κατάληψη, σαν μια πρώτη συμβολική κίνηση απέναντι στην κρατική τρομοκρατία που βιώνουμε καθημερινά, εκφράστηκε το σύνολο των φοιτητών ενάντια στο στρατό κατοχής που έχει στρατοπεδεύσει στο πανεπιστήμιο μας.

ΕΣΤΙΑ ΑΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΔΑ

ΟΧΙ Η ΒΙΛΛΑ , Η ΑΣΟΕΕ ΚΑΙ Η ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

.

από . 10/01/2013 6:25 μμ.


Βγήκε απόφαση από τη συνελευση του φοιτητικου συλλόγου για κατάληψη της ΑΣΟΕΕ για τις επόμενες 2 ημέρες. Η ΑΣΟΕΕ είναι ερικυκλωμένη από μπάτσους. Σύντροφοι ζητάνε όποιος μπορεί να κατέβει να στηρίξει

από @ 10/01/2013 7:13 μμ.


Τώρα ήρεμα τα πράγματα με τους μπάτσους να αράζουν στις γωνίες.Στις εφτά είναι προγραμματισμένο το συντονιστικό της κατάληψης.

από (Α) 10/01/2013 8:34 μμ.


Έχουμε κανένα νεότερο για την κατάσταση στην Ασοεε τώρα?
Μπορεί να φτάσει κόσμος?

από Σπύρος 10/01/2013 8:38 μμ.


Αν ναι, γράψτε εδώ, γιατί δεν είναι κι εύκολες οι μετακινήσεις προς το κέντρο. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί σύντροφοι διαθέσιμοι να έρθουν αν χρειάζεται και υπάρχει ανάγκη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License