Επίθεση με μπογιές στο ελληνικό προξενείο του Σαν Φρανσίσκο

Ακολουθεί μεταφρασμένο κείμενο από το Σαν Φρανσίσκο, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε το ελληνικό προξενείο το βράδυ της Τετάρτης 9 Γενάρη, εις ένδειξη αλληλεγγύης στη Βίλα Αμαλίας και την Κατάληψη Σκαραμαγκά.

Τη νύχτα της 9ης Γενάρη, βομβαρδίσαμε με μπογιά την πρόσοψη και την σκεπή του ελληνικού προξενείου στο Σαν Φρανσίσκο. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και περισσότερα, αλλά δυστυχώς υπάρχει ένα διαμέρισμα πάνω από το προξενείο. Η ανησυχία αυτή για την ανθρώπινη ζωή είναι κάτι που δεν έχουν οι φασίστες αντίπαλοί μας.

Νωρίτερα το ίδιο πρωί, υπό την εντολή του δεξιού πρωθυπουργού Σαμαρά και του Υπουργού του Δημοσίας Τάξης, η ελληνική αστυνομία εκκένωση την επανακατάληψη της Βίλας Αμαλίας και στη συνέχεια εκκένωσε την κατάληψη Σκαραμαγκά. Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει την οργή μας και αυτή η μετριοπαθής δράση είναι για να δείξει αλληλεγγύη στους μακρινούς συντρόφους μας. Υπάρχουν αρκετά ντοκουμέντα για τη συνεργασία ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και το φασιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή. Η Βίλα Αμαλίας εκκενώθηκε εξαιτίας τη συγκεκριμένης θέσης της στην Αθήνα, στο σύνορο μεταξύ των εδαφών των φασιστών και των μεταναστών. Είναι επιτακτικό ότι ο αγώνας ενάντια στον φασισμό θα ενισχυθεί στο αντίκρυσμα αυτής της βίαιας επίθεσης.

Αυτή η δράση χρειάστηκε τρεις ώρες από τη ζωή μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο κόσμος είναι θλιμμένος και απελπισμένος, αλλά σας υπενθυμίζουμε ότι είναι εύκολο να δράσεις. Η οργή μπορεί να εκφραστεί, η θλίψη μπορεί να μετατραπεί σε χαρά. Προτρέπουμε τον κόσμο να σχεδιάσει διαδηλώσεις εναντίον των ελληνικών προξενείων και πρεσβειών, να στοχεύσει σε ελληνικές εταιρίες και ιδιοκτησίες και γενικά να δείξουν τη μανία τους σε οτιδήποτε αισθάνονται ότι αξίζει επίθεσης. Κάντε περισσότερα από μας, κάντε το καλύτερα από μας και συνεχίστε να παλεύετε διαρκώς.

1, 100, 1000 Βίλες Amalias! Υπερασπιστείτε της καταλήψεις!

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License