Κάλεσμα για πορεία 12 Γενάρη

Κάλεσμα της Συνέλευσης Αναρχικών για την Κοινωνική Αυτοδιεύθυνση στην πορεία του Σαββάτου

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ...
 
Σε μια περίοδο συνολικής συστημικής κρίσης, κράτος και αφεντικά επιτίθενται άγρια στην κοινωνία διαμορφώνοντας ένα γενικευμένο καθεστώς εκμετάλλευσης, φτώχειας και εξαθλίωσης. Προϋπόθεση για την κλιμάκωση της επίθεσης, για τον μετασχηματισμό και εκφασισμό της κοινωνίας είναι η καταστολή και η εξουδετέρωση των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων που στήνουν αναχώματα στην επέλαση των αφεντικών, είναι η τρομοκράτηση όλων των καταπιεσμένων.
 
Τα κατασταλτικά χτυπήματα στην κατάληψη Villa Αμαλίας, την ΑΣΟΕΕ -Στέκι και 98 FM- και την κατάληψη Σκαραμαγκά εντάσσονται σε ένα πολύ ευρύτερο κατασταλτικό σχέδιο για τον έλεγχο και τη φίμωση κάθε φωνής αντίστασης που ξεπηδά από τα κάτω στις γειτονιές, τους χώρους δουλειάς, τα σχολεία, τους δρόμους. Άλλωστε η άγρια εκμετάλλευση και λεηλασία της κοινωνίας από το κράτος και τα αφεντικά (φτώχεια, ανεργία, κοινωνικοί αποκλεισμοί) συμβαδίζει με την κατασταλτική εκστρατεία για τον πιο ολοκληρωτικό έλεγχο και υποταγή της.
 
ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ - ΤΑΞΙΚΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ
ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
 
ΠΟΡΕΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΓΕΝΑΡΗ 2013, 12Μ
ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
 
Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική Αυτοδιεύθυνση

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License