Ιταλία: Πυρπολήθηκαν γραφεία των φασιστών της Forza Nuova

.


Ιταλία: Πυρπολήθηκαν  γραφεία των φασιστών της Forza Nuova  

Τα γραφεία του Robert Fiore της φασιστικής οργάνωσης  "Forza Nuova" πυρπολήθηκαν  από αγνώστους. Οι φασίστες  δήλωσαν ότι μεγάλος αριθμός  εγγράφων,  πληροφορίες για  μέλη, σημαίες, πανό και βιβλία  καταστράφηκαν.

Στα γραφεία της Bonifati βρίσκεται το περιφερειακό αρχηγείο της Cosenza. Η πυρκαγιά ξέσπασε κατά το Σάββατο το βράδυ και τύλιξε γρήγορα το ισόγειο πριν προλάβει να την σβήσει κάποιος. Μετά από λίγο, τα επάνω πατώματα κατέρρευσαν λόγω των εκτεταμένων ζημιών από την πυρκαγιά. Η Forza Nuova, της οποίας τα μέλη προκαλούν και επιτίθενται  εναντίον πολιτικών τους αντιπάλων, σε ομοφυλόφιλους και μετανάστες, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, χαρακτήρισαν μεταξύ άλλων  την επίθεση ως: «μια σοβαρή πράξη εκφοβισμού»   

Τι ειρωνεία...

 

πηγή: http://www.libcom.org/blog/italian-fascist-offices-firebombed-10012013

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License