Ανταπόκριση από την συγκέντρωση / μικροφωνική αλληλεγγύης στο Παγκράτι.

Ανταπόκριση από την συγκέντρωση / μικροφωνική αλληλεγγύης στο Παγκράτι.

post image

Το απόγευμα της Πέμπτης 10/1 80 σύντροφοι/συντρόφισσες και αλληλέγγυοι/ες πραγματοποιήσαμε μικροφωνική αλληλεγγύης και αντιπληροφόρησης στο Παγκράτι, στα πλαίσια της εβδομάδας πανελλαδικών δράσεων στις καταλήψεις, τα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα, τους κοινωνικούς χώρους. Η κίνηση μας προπαγάνδισε τη διαδήλωση της 12ης Γενάρη ενώ ενημέρωνε τον περαστικό κόσμο για τις εξελίξεις γύρω από την κατασταλτική μεθόδευση του κράτους ενάντια στον κόσμο του αγώνα, τα εγχειρήματα και τις δομές του. Αναρτήθηκαν πανό με το σύνθημα "ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.VILLA AMALIAS ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ." καθώς και πανό με κάλεσμα για την διαδήλωση της 12ης Γενάρη. Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Παγκρατίου μοιράζοντας κείμενα και κολλώντας αφίσες/καλέσματα στην  διαδήλωση της 12ης Γενάρη.
Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για τις επόμενες κινήσεις εν όψει της διαδήλωσης καθώς και για την ίδια την διαδήλωση. Οι απαντήσεις θα δοθούν και θα δοθούν εκεί που πρέπει...ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License