Απετράπη η εκκένωση κατειλημμένου κήπου στο Κάμντεν

Η απόπειρα της αστυνομίας να πραγματοποιήσει εκκένωση σε κοινοτικό κήπο και χώρο τεχνών στο Κάμντεν απετράπη μετά από οργανωμένη αντίσταση των καταληψιών και αλληλέγγυων

post image

Την Τρίτη πήγαμε να υποστηρίξουμε τη δεύτερη αντίσταση της χρονιάς, αυτή τη φορά σε ένα πολύ αγαπημένο κήπο κοινότητας στο Camden.

Ετοιμόρροποα θερμοκήπια, αφημένα να καταστραφούν για πάνω από 12 χρόνια, μετατράπηκαν σε έναν λουλουδιασμένο κοινοτικό κήπο και χώρο τεχνών. Μια πραγματικά εμπνευσμένη χρήση των αστικών έρημο. Περισσότερα γι 'αυτό το καταπληκτικό έργο εδώ:

http://www.squashcampaign.org/2012/12/put-property-to-productive-use/

Η πολύχρωμα ντυμένη αντίσταση αποχαιρέτησε τις δυνάμεις του σκότους με το αυθεντικό στυλ μιας κοινότητας. Πολλές κλούβες της αστυνομίας, μια ομάδα σκυλιών και ένα ελικόπτερο απωθήθηκαν ειρηνικά από την ισχυρή αντίσταση 80 ατόμων. Μια βίαιη επίθεση στην ομάδα που είχε αλυσοδεθεί έξω από την πύλη είχε ως αποτέλεσμα μία σύλληψη και μερικούς ελαφρά τραυματίες. Όταν η αλυσίδα στην πύλη τροχίστηκε, αυτοί που βρίσκονταν εντός της περιμέτρου απάντησαν πίσω από βαριά οδοφράγματα κάνοντας χρήση των δυνάμεων της κοινότητας. Άλλοι σκαρφαλωμένοι στη στέγη και άλλοι από το έδαφος συσσώρευσαν μία μία τις παλέτες μπροστά από τις πύλες. Με πολύ χαρά, μετά από μια φρενήρη επίθεση, οι μπάτσοι, ο δικαστικός επιμελητής και το προσωπικό ασφαλείας αποφάσισαν να σταματήσουν να προσπαθούν. Οι κάτοικοι του κήπου του Camden θα κοιμηθούν και πάλι μέσα στον λουλουδιασμένο κήπο της κοινότητάς τους.


 

Εικόνες:

από ... 11/01/2013 4:08 πμ.


αυτα γινονται μονο στη ελλαδα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License