Ζωγράφου: [Πέμπτη] Μικροφωνική ενάντια στην κρατική καταστολή - [Παρασκευή] Πορεία

Πέμπτη 10 Γενάρη | Μικροφωνική - παρέμβαση στις γειτονιές του Ζωγάφου Παρασκευή 11 Γενάρη στις 17:00 στην πλατεία Τερζάκη, συγκέντρωση - πορεία

post image

Την Πέμπτη 10 Γενάρη πραγματοποιήθηκε παρέμβαση, (μικροφωνική, πανό, τρικάκια, κείμενα), στην πλατεία Γαρδένια από την Αυτόνομη Συνέλευση Ζωγράφου και τον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο της Βίλας Ζωγράφου.

Ακολούθησε μαζική αφισοκόλληση και μοίρασμα σε κεντρικούς δρόμους της γειτονιάς για την πορεία του Σαββάτου (12/1) στις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Εξάλλου, συλλογικότητες, σύντροφοι/ισσες και κάτοικοι της γειτονιάς καλούν σε συγκέντρωση - πορεία την Παρασκευή 11 Γενάρη στις 17:00 στην πλατεία Τερζάκη, (Γρ. Αυξεντίου, 4η στάση λεωφ. 220-221) σχετικά με τα γεγονότα κρατικής καταστολής των τελευταίων ημερών.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License