Κάλεσμα για συγκέντρωση και πορεία-Πρέβεζα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ/ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

post image

 

Οι καταλήψεις  και οι ελεύθεροι κοινωνικοί χώροι «ενοχλούν»  το κράτος και το κεφάλαιο. Χώροι με κοινωνική απεύθυνση και για χρόνια αναγνωρισμένοι από ευρύ τμήμα της κοινωνίας ονομάζονται αυθαίρετα από την αστυνομία και το κράτος «άντρα ανομίας». Οι καταλήψεις δεν κινδυνεύουν πια. Χτυπιούνται ανοιχτά. Χώροι που προτάσσουν τη συλλογικότητα, την άμεση δημοκρατία, την αυτοοργάνωση, την αυτοδιάθεση είναι το αίμα που ρέει στις φλέβες της κοινωνίας και θα το υπερασπιστούμε ως δικό μας σώμα. Για ακόμη μια φορά τα μέσα μαζικής εξαπάτησης αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη. 
 
Κτίρια όπου σε άλλη περίπτωση θα ρήμαζαν στο χρόνο, χώροι που χρησιμοποιούνται για αλληλέγγυες κουζίνες, κολλεκτίβες για χωρίς μεσάζοντες διάθεση προϊόντων, για προβολές ταινιών, θεατρικές ομάδες, παιδότοπους, ομάδες αυτομόρφωσης, ελεύθερα μαθήματα, ανταλλακτικά και χαριστικά παζάρια,ελεύθερα τυπογραφία και ελεύθερα ραδιόφωνα.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλες τις καταλήψεις και θα δράσουμε για την υπεράσπισή  τους με όλες τις δυνάμεις μας.
 
Καταλήψεις παντού. Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες. Αυτοοργάνωση παντού.
 
Πορεία αλληλεγγύης  Σάββατο 12/01/13 στις 12:00 στο ρολόι
 
Ελευθεριακοί κύκλοι στην Πρέβεζα

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License