Αλληλεγγύη στην Villa Amalias και στους αυτοοργανωμένους χώρους

• Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και στους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους. • Άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων και παύση κάθε δίωξης. • Για την υπεράσπιση των κοινωνικών και ταξικών αγώνων. • Για μια κοινωνία ισότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης και ελευθερίας.

 

Είναι πλέον σαφές πως το δόγμα της τρικομματικής κυβέρνησης είναι η μηδενική ανοχή σε χώρους και καταλήψεις που προτάσσουν την αλληλεγγύη και την συλλογικότητα των ανθρώπων.Η δράκα ακροδεξιών στοιχείων που πλαισιώνει τον Σαμαρά μαζί με την υιοθέτηση της χρυσαυγίτικης ατζέντας δείχνει το δρόμο.Στόχος τους χώροι που βρίσκονται εδώ και  χρόνια στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων.Χώροι που έχουν χτιστεί με μεράκι και με δίψα των ανθρώπων για ελευθερία.Η Villa Amalias με πάνω από 20 χρόνια δράσης αποτελεί ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας των αυτοοργανωμένων χώρων και παράλληλα ένας χώρος ανάχωμα στις δράσεις των ακροδεξιών στοιχείων στην ευρύτερη περιοχή.

 

Δημόσιοι χώροι “φαντάσματα” για την επίσημη πολιτεία που ξαφνικά “βρήκαν” την αξία τους όπως περιχαρής δηλώνει ο κ.Δένδιας!Δεν μας είπαν ακόμα όμως πως μετριέται η ανομία!Γιατί η μη εφαρμογή του νόμου σε μεγαλοεργολάβους-εφοπλιστές-golden boys κλπ που έχουν κάνει αφαίμαξη του κόσμου της εργασίας όλα αυτά τα χρόνια,τινάζοντας παράλληλα τα δημόσια ταμεία στον αέρα ,και που προκλητικά συνεχίζουν να το κάνουν είναι ανομία.Και μάλιστα ανομία που περίτεχνα συγκαλύπτεται με τα στημένα και διαχειρήσιμα σκάνδαλα που ξεπηδούν κατά καιρούς από τα κέντρα εξουσίας στοχοποιόντας παράλληλα κοινωνικούς χώρους ως χώρους “ανομίας”.

Να λοιπόν ποιοι συντηρούν την πραγματική ανομία!

 

 

·        Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και στους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους.

·        Άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων και παύση κάθε δίωξης.

·        Για την υπεράσπιση των κοινωνικών και ταξικών αγώνων.

·        Για μια κοινωνία ισότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης και ελευθερίας.

 

 

 

ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License