Λαμία- Παρέμβαση αλληλεγγύης για τις καταλήψεις Villa Amalias και Σκαραμαγκά

Ο αγώνας σας σύντροφοι μας κάνει πιό δυνατούς. Βαστάτε γερά !


      Χτές , Πέμπτη 10 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες παρέμβαση αλληλεγγύης στις καταλήψεις Villa Amalias , Σκαραμαγκά και όλους τους αυτοοργανωμένους χώρους και εγχειρήματα και είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για τους συντρόφους μας που βρίσκονται ακόμη υπό την ομηρία του κράτους. Ο αγώνας σας σύντροφοι μας κάνει πιό δυνατούς ή πιό δυνατούς από ότι φανταζόμασταν ότι θα μπορούσαμε να είμαστε , όλοι μαζί ενωμένοι σαν  μια γροθιά ενάντια σε κράτος, αφεντικά και φασίστες.  

      Η παρέμβαση περιελάμβανε την ανάρτηση δύο πανό αναφορικών στις καταλήψεις και στους συλληφθέντες, στον χώρο του ΤΕΙ Λαμίας και τις απογευματινές ώρες  στην πλατεία Ελευθερίας κατά τις οχτώ περίπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης και αντιπληροφόρησης. Το πανό μας έγραφε " Δεν μπορούν να καταστείλουν αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν. Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις Villa Amalias και Σκαραμαγκά. Καμία δίωξη στους συλληφθέντες συντρόφους μας (Α)". Ο αριθμός των συγκεντρωμένων συντρόφων έφτασε τους 20 + , ενώ μοιράζονταν κείμενα και πετιόντουσαν τρικάκια από κινητές ομάδες σ' όλο το κέντρο της πόλης . Στην πλειοψηφία του ο κόσμος ήταν θετικός και έδειχνε ενδιαφέρων για την παρέμβαση χωρίς όμως να μπορούμε να μιλάμε για πολύ κόσμο γενικά να κυκλοφοράει στην πόλη ίσως και λόγο του κρύου. Με την συντονισμένη αποχώρηση μας , φωνάχτηκαν συνθήματα για τους κατειλημμένους χώρους και τους συλληφθέντες συντρόφους. 

Σύντομα, θα ανέβουν μερικές photos εδώ αλλά και για αναλυτικότερη ενημέρωση δείτε και στο blog μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

Η VILLA AMALIAS ΚΑΙ Η ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ , ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

     

 


....

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License